Az Epson újradefiniálja a csúcstechnológia fogalmát a POS-számlanyomtatás területén

forrás: Prím Online, 2016. június 30. 15:28

Az Epson bemutatta a csúcstechnológiás TM-T88VI számlanyomtatót, amely a hagyományos PC-alapú POS-rendszerekkel és az egyre népszerűbb webes és mobil megoldásokkal egyaránt könnyedén használható. Így a készülék ideális olyan üzlet-, bár- és étteremtulajdonosok számára, akik új kapcsolatteremtési lehetőségeket keresnek ügyfeleikkel, illetve azoknak is, akik a kombinált vagy inkább a hagyományos beállításokat alkalmaznák.

A sokoldalúság mellett a TM-T88VI kiemelkedő teljesítményt nyújt, akár 350 mm/mp-es nyomtatási sebességgel és az Epsontól megszokott megbízható működéssel. A papír visszaléptető funkcióval a felhasználó papírt takaríthat meg anélkül, hogy ez hatással lenne a teljesítményre, így csökkentheti a költségeket és a papírveszteséget.

 

Laura Hennigfeld, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „Számtalan olyan vállalkozás létezik – különösen a kiskereskedelemben és az éttermek között –, amely szívesen felfedezné, hogy a webes és mobil POS-megoldások miként növelhetik a hatékonyságot és az ügyfelek elégedettségét, viszont nem akar azonnal elköteleződni egy teljesen új rendszer mellett. A TM-T88VI támogatja az együttes használatot, így a felhasználók több lépésben adhatnak hozzá webes és mobil POS-szolgáltatásokat, valamint választásuk szerint önállóan vagy párhuzamosan futtathatnak rendszereket.”

 

A közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról (Server Direct Print) funkció lehetővé teszi a TM-T88VI számára, hogy közvetlenül a webes szerverről nyomtasson.  

 

A készülék támogatja az adatjelzőket (beacons) is, amelyek segítik a mobileszközöket a legközelebbi nyomtató megtalálásában, így ideális választás lehet a több nyomtatót is tartalmazó POS-környezetben, míg az NFC-támogatásnak köszönhetően könnyedén párosítható tabletekkel, okostelefonokkal és más mobileszközökkel is.

 

A TM-T88VI mérete megegyezik a TM-T88V számlanyomtatóéval, így a felhasználó a pult átrendezése nélkül válthat egy új rendszerre, ráadásul a készülék fekete és fehér színben is elérhető, hogy bármilyen stílusú üzletben, bárban vagy étteremben helyet kaphasson.

 

A TM-T88VI nyomtató 2016 júniusától érhető el.

 

Főbb jellemzők