A CashCard ödvözli a frissen piacra lépő Festipay Prepaid Cardot

forrás: Prím Online, 2016. július 11. 10:08

A Peak Financial Services saját Prepaid Mastercard terméke, a CashCard 2015. május 27. óta érhető el a magyar piacon, ezzel az első, forint alapú Prepaid kártyaterméket hívta életre. A CashCard elsősorban vállalati kifizetési rendszerekben használt termék, ezért a kártya általában vállalatokon keresztül érkezik a magánszemélyekhez.

A vállalati értékesítés ellenére a cég nagy hangsúlyt fektet a kártyabirtokosoknak szánt funkciók fejlesztésére, ezért már a termék piacra lépésének napján 34 ország 52 bankjában tette lehetővé a készpénzbefizetést, Magyarországon az OTP és a K&H több, mint 600 fiókjában tölthető fel készpénzzel.

 

A CashCard, illetve a hozzá tartozó disztibúciós stratégia és üzleti modell olyannyira sikeres, hogy a kibocsátott kártyák száma az idei első félévben 126%-kal nőtt, és a vállalat immár 32 országban rendelkezik kártyabirtokos ügyfelekkel. Suppan Márton, a cég alapítója és igaztatója az 2016-os évben 200% fölötti növekedést vár.

 

A fenti sikereken felbuzdulva a Peak hamarosan egy kifejezetten fiataloknak szánt CashCard sorozatot jelent be, amely kiterjedt készpénzfeltöltési hálózatának köszönhetően tökéletesen alkalmas a fesztiválozók számára is, csakúgy, mint a többségében magasabb költségekkel használható, és bő egy évvel a CashCard után piacra kerülő Festipay Prepaid Card.

 

A bejelentés előhírnökeként néhány héttel korábban a Keszthely Triathlon verseny győztesei, továbbá, a WE LOVE BALATON közreműködésével szervezett ENYÉM A BALATON! kampány 300 nyertese is CashCard-on kapta meg a nyereményét.