Ingyenes SUSE-tesztvezetés a Microsoft felhőjében

forrás: Prím Online, 2016. július 20. 15:25

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE csatlakozott a Microsoft Enterprise Cloud Alliance partnereihez, valamint a vállalat Test Drive programjához. Az együttműködés kiterjesztésével a SUSE egyre több területen segíti a vállalatokat a gyorsan változó, új igények azonosításában és kielégítésében.

A Microsoft platformjához optimalizált SUSE Linux Enterprise Server on Azure ideális teljesítményt, biztonságot és megbízhatóságot kínál az ügyfeleknek, és zökkenőmentesen integrálható az Azure felhőszolgáltatásokkal. Több mint 11.400 tanúsított alkalmazás érhető el a megoldáshoz az Azure-t használó adatközpontokban, beleértve a Microsoft Government Cloud rendszert is. A Microsoft Enterprise Cloud Alliance tagjaként mostantól a SUSE az Azure felhőt használó ügyfelek számára kibővített hozzáférést kínál a SUSE Linux Enterprise Server különböző elemeihez, beleértve az olyan egyedülálló szolgáltatásokat is, mint például a SUSE Linux Enterprise Server for High Performance Computing. 

 

Ezenkívül a Test Drive Program keretein belül a szervezetek ingyenesen, egyszerűen és gyorsan kipróbálhatják a SUSE Linux Enterprise Server for High Performance Computing megoldást az Azure Marketplace-en keresztül. Ezzel jelenleg a SUSE kínálja az első, kereskedelmi forgalomban is elérhető, nagy teljesítményű számítástechnikához optimalizált Linux megoldást a Microsoft Test Drive programban. A megoldás ezen a linken érhető el kipróbálásra az Azure rendszerében.