1 éves az Okospont

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 1. 08:03

A szolgáltatás 1 éves fennállását értékelték és ünneplték a hétvégén a Media Markt üzleteiben felállított Okospontok munkatársai és vezetői.

Az Okospontok Magyarország 14 városában, 22 Media Markt üzletben érhetőek el a hét minden napján, ahol 43 telekommunikációs szakértő segíti szervizelési szolgáltatásokkal az érdeklődőket. Az Okospontok működését a Media Markt a kezdetektől az iQor Global Services Hungary Kft. közreműködésével biztosította. 

 

Az iQor Global Services Hungary Kft. a "high-tech" elektronika területén, az értékesítés utáni piacon nyújt professzionális terméktámogatási szolgáltatásokat partnereinek. Az amerikai tulajdonban lévő, globálisan 18 országban, több mint 32.000 munkavállalót foglalkoztató nagyvállalat magyarországi központja Szombathelyen van, ahol több mint 1100 főt foglalkoztat. Az iQor által működtetett üzletágak közül a Media Markt-tal való partnerségben valósul meg a legnagyobb volumenű kihelyezett diagnosztikai szolgáltatása, amellyel a cég célja technológiájának bővítése, a piaci szereplők és igényeik teljesebb megismerése volt, nyitás a fogyasztók felé.  

 

Az elmúlt év eredményeit jellemzi, hogy 35.000-nél is több vásárló, közel 50.000 szolgáltatást vett igénybe az Okospontok által nyújtott lehetőségek közül. Kiemelkedik ezek közül a fólia és edzett üveg több mint 10.000 esetben történt felhelyezése, valamint a forgalmazott vírusirtó csomagok értékesítésének és telepítésének száma.

 

 

„Ügyfélközpontúság, a megelégedettség növelése, magas színvonal és minőség, ami miatt az iQor és a Media Markt sikerre vitte az Okospontokat – vélekedett az együttműködésről Pajor Attila az iQor igazgatója. – Minden vevőnk esetében arra törekszünk, hogy a megbízóval együtt tanuljunk és növekedjünk. A Media Markt-tal hasonló gondolkodásunk a partnerség folytatása, bővítése irányába mutat. Tervezzük, hogy hamarosan az SSD-kártyák beszerelését, garanciális mobilkészülékek azonnali szoftveres javítását, a navigációk frissítését, telepítését is biztosítjuk a vásárlóknak.”

 

„Az Okospontokkal minél könnyebbé és egyszerűbbé szeretnénk tenni ügyfeleinknek az új termékek megismerését és használatát. Ez üzletpolitikánk egyik központi eleme. Fontos számunkra, hogy minden vásárlónk merjen nyitni az új eszközök felé, tudván, hogy az iQor és a Media Markt szakemberei támogatják őket az első lépésektől kezdve” – mondta el Biró Péter, a Media Markt szolgáltatás termékmenedzsere. 

     

A Media Markt Okospontok szolgáltatásai az iQor közreműködésével: