Egyszerűbb az élet az új PoE switch sorozat tagjaival

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 2. 07:49

Új hálózati switch sorozatot vezetett be a piacra a tajvani ZyXEL. A márka új GS1200 modelljei elsősorban a kisebb irodák részére jelentenek költséghatékony megoldást, az 5/8 portos Gigabit switch eszközök kevesebb kábellel és egyszerűbb grafikus interfész felülettel biztosítják a zökkenőmentes üzleti működést.

Ha saját üzletről van szó, minden fillér számít- tartja a mondás, és a gigabit GS1200 PoE switch eszközök valóban segítenek a kis üzleteknek abban, hogy hálózatuk hatékonyabban és olcsóbban működhessen. A PoE képes eszközök összekötése kulcsfontosságú az irodai hálózatokban, a ZyXEL új modelljei pedig az erő- és adatátvitelt is egy kábelen végzik, így nem kell bonyolult kiépítéseket végezni. A PoE+ támogatás a legtöbb kis- és középvállalkozásoknál is általában használt 30 watt/port teljesítményt teszi lehetővé. 

 

 

Hálózati ellenőrzés könnyedén

Az ellenőrzésen és a hálózat menedzsmentjében is idő takarítható meg az okos-vezérelt eszközöknek köszönhetően, így a munkatársaknak is marad idejük arra, hogy az üzlet szempontjából lényegi tevékenységekre összpontosítsanak. A GS1200 switch eszközök grafikus interfész felületén keresztül pár kattintással kezelhetőek a switch-hez csatlakoztatott eszközök. Az „okos” funkcióknak, mint a VLAN vagy QoS köszönhetően pedig tovább priorizálható a sávszélesség, amely nagyobb biztonságot és zökkenőmentes teljesítményt biztosít. A GS1200 megfelel az Energiahatékony Ethernet sztenderdeknek (IEE 802.3az) is, és automatikusan kevesebb energiát használ fel a működéshez kisebb hálózati forgalom esetén.