Minden eddiginél fejlettebb védelmet nyújt a Dell SonicWALL OS 6.2.6 verziója

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 4. 07:59

A SonicWALL használói szerint a hálózatuk biztonsága rendkívüli mértékben nőtt a SonicWALL Capture Advanced Threat Protection Service technológiai előzetesének használata során.

A SonicOS 6.2.6 firmware bejelentésével pedig a SonicWALL Capture lett az iparágban az első olyan többmotoros sandbox, amelynek segítségével az ügyfelek blokkolhatják a gyanús fájlokat, amíg a biztonsági elemzés lezajlik. Emellett a SonicOS 6.2.6 olyan fejlett tartalomszűrési szolgáltatással is rendelkezik, amelynek segítségével a szervezetek könnyen érvényesíthetnek védelmi és termelékenységi házirendeket, így szabályozhatják a hozzáférést a helytelen vagy felesleges webes tartalmakhoz.

 

A SonicOS 6.2.6-os SonicWALL Capture megvédi a felhasználókat napjaink legfejlettebb fenyegetéseivel szemben, ideértve a nulladik napi támadásokat is. Az új megoldás a SonicWALL TZ, NSA és a SuperMassive 9000 sorozatú tűzfalakkal használható.

 

A rosszindulatú kódok írói kifejlesztettek olyan megoldásokat, amelyekkel a kártevők észlelik a meglévő sandboxokat, így el tudják kerülni, hogy azok felfedezzék őket. A SonicWALL Capture három, technológiailag különböző, felhőalapú fenyegetéselemző sandbox-motorral veszi fel a harcot a hasonló technikák ellen. Ezzel a megoldással szinte lehetetlenné válik, hogy egy kártevő észrevétlen maradjon. A Capture emellett számos különböző méretű és típusú fájl fogadására képes, és úgy is konfigurálható, hogy blokkolja a gyanús fájlok belépését a rendszerbe, amíg a biztonsági elemzés folyamatban van. 

 

„Az új SonicWALL Capture ismét egy kulcselem abban a biztonsági eszközcsomagban, amely segít megbirkózni a nap mint nap ránk váró kihívásokkal. Mintha lenne egy partnerünk, aki velünk együtt küzd a rendszerünk biztonságának megőrzéséért. Mivel megakadályozza, hogy a rendszerünkbe a rosszindulatú fájlok lépjenek be, ügyfeleinknek és nekünk is nagyobb biztonságot nyújt az új kártevőkkel szemben, már azok megjelenésétől kezdve.” – mondta el Angel Torres, a Credit Services, Inc. informatikai igazgatója.

 

 

SonicWALL Content Filtering Service 4.0: jobb teljesítmény, egyszerűbb használat

A SonicOS 6.2.6 verziójában elérhető új SonicWALL Content Filtering Service 4.0-s verziójával az informatikai szakemberek védelmi és termelékenységi házirendeket alkalmazhatnak, így blokkolhatják a hálózaton a nem odaillő, illetve illegális webes tartalmakat. Főbb újdonságai: