Európa nagy része itt lesz a Szigeten és hozzák a mobilalkalmazásaikat is

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 6. 11:20

Az idei Szigetre idén is rekordszámú látogatót várnak a szervezők. Európa egyik legnagyobb fesztiválja töretlen népszerűségnek örvend a külföldiek körében, sokan érkeznek Nagy-Britanniából, Hollandiából és Franciaországból.

Összeszedtük azokat a legnépszerűbb alkalmazásokat, amelyeket kifejezetten ezek a nemzetek használnak és a Szitizenek számára is hasznosak lehetnek, ha nemzetközileg is ismerkedni szeretnének egymással.

 

Randik és kihagyott helyzetek a britektől

A britek körében is népszerűek a társkereső alkalmazások. Ha neked is eleged van a chatelésből, akkor érdemes kipróbálnod a HowAboutWe alkalmazást. A hagyományos adatlap töltögetés helyett arra buzdítja a párkeresőket, hogy az ismerkedést kezdjék rögtön egy igazi randival. A HowAbouWe olyan embereket hoz össze, akik hasonló válaszokat adnak a feltett kérdésekre, például a „Mit tennél ha megnyernéd a lottót?” vagy „Hogyan töltenél egy tökéletes vasárnap estét?”. A Sziget, ahol hasonló ízlésű, stílusú emberekkel lehet találkozni, tökéletes helyszín az app kipróbálására. 

 

 

A Szigeten könnyen előfordulhat, hogy egy átbulizott éjszaka után megtalálod életed szerelmét, de mire telefonszámot cserélnétek, elveszted őt anélkül, hogy bármit is tudnál róla. Ha nem tudod elfelejteni az angol srác akcentusát vagy a brit csaj mosolyát, akkor a Whatifi alkalmazás mindenképp neked való. A szigetország felhasználóinak körében népszerű app segít megtalálni azokat az embereket, akik előző nap ugyanazon az eseményen, koncerten, buliban vettek részt, mivel automatikusan becsekkolja őket a helyszínekre, így másnap könnyebben megtalálhatják egymást. 

 

 

Kulisszatitkok a bulizáshoz és elszámolás holland módra

Hollandiában a Party with a Local alkalmazásnak nagy sikere van a külföldi diákok és turisták körében, mivel olyan hollandokkal ismerkedhetnek meg és aztán bulizhatnak együtt, akik valóban ismerik a bennfentes helyeket. Most azonban fordul a kocka, hiszen a Szigeten a magyar bulizók azok, akik hazai pályán mozognak, így megoszthatják a legjobb „Szigetes” tippeket a külföldi fesztiválozókkal. 

 

 

A Wiebetaaltwat is egy nélkülözhetetlen holland alkalmazás, amely elsősorban baráti társaságok számára lehet igazán hasznos. Az app segít a közös buli előtti bevásárlások, italozások, programok költségeit a résztvevők között szétosztani, így egyszerűen és gyorsan tudnak többen együtt fizetni. 

 

 

Franciacsók saját és mások részére

A Franciaországban népszerű Happn egy olyan társkereső alkalmazás, amely segít megragadni a lehetőséget, ha látnál valakit, akit nem mersz megszólítani. A francia csók azonban nem csak a párizsi kávéházakban valósulhat meg, mivel a telefon helymeghatározása alapján a Happn bárhol a világon megmutatja, hogy kik vannak a közelben, akik szintén párt keresnek. A francia alkalmazás jelzi, hogy kik azok akikkel gyakran futsz össze, vagy sokszor keresztezitek egymás útját, így az ismerkedést is megkönnyíti. 

 

 

A Hinge nemcsak a párkeresők körében arathat sikert, hanem azok kedvencévé is válhat, akik kerítőnőként szeretnék saját barátaikat összehozni. A Franciaországban kedvelt ismerkedési platform, a Facebook profilokon megosztott adatokon alapszik: a Hinge a Facebookon megosztott fotókat használja, amikor Facebook ismerősök ismerőseit segít egymással kapcsolatba hozni. 

 

Egy kis hazai

Ahhoz, hogy ezeket az alkalmazásokat a Szigeten is kipróbálhasd Európa nemzeteivel, belépőjegyre van szükséged. Ehhez nyújt segítséget egy magyar app, a Simple, ami a bejutást teszi egyszerűbbé és olcsóbbá. Spórolj 2000 forintot és hívd meg az új barátokat 2-3 sörre! A jegyet ráadásul nem kell kinyomtatnod, elég a telefonodat bemutatni a belépésnél. Ha parkolnál a környéken, vagy taxit hívnál, ebben is segít az app!