Jótékony PLÁZS: Segíts te is a beteg gyerekeken!

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 11. 10:39

Jótékonysági akcióval és aukcióval segíti a siófoki kórház gyermekosztályát a Balaton fővárosának legmenőbb vízparti szórakozóhelye, a PLÁZS. Mostantól - a szezon végéig - a segíteni vágyó látogatóknak lesz lehetőségük a helyszíni adományozásra, augusztus 27-én pedig, az ingyenes „nyárzáró” Demjén koncert előtt, 27 fotóritkaság kerül kalapács alá, melynek teljes bevétele szintén felajánlásra kerül.

Jótékony célú gyűjtést indítanak a siófoki PLÁZSon, melynek teljes befolyó összegével a helyi kórház gyermekosztályát segítik. „A szezon végéig várhatóan még több tízezer vendég fordul meg a PLÁZSon, ha sokuk csak egy fagyi árával segít, már nagyon sokat tudunk tenni a beteg gyermekekért” – mondja Barna Sándor, a PLÁZS egyik tulajdonosa, aki saját gyűjteményének 27 művészi fotóját is felajánlotta egy árverésre. A fotók augusztus 27-én, a PLÁZS nyárzáró koncertje előtt kerülnek kalapács alá, a befolyt összeg szintén teljes egészébe a beteg gyermekek gyógyítását, ápolását segíti majd. „Szeretnénk, ha sokan tudnának eljönni az árverésre illetve minél több adomány gyűlne össze, ehhez mi azzal is hozzájárulunk, hogy a nyárvégi Demjén koncert ingyenes lesz a vendégeink számára”- teszi hozzá Barna Sándor.
 
 
A szervezők célja, hogy a Jótékonysági Nap támogatásából is felújított kórházi betegszobák olyan otthonosak legyenek, mint a kis betegek otthoni szobái. Ezért kérik, hogy a PLÁZS vendégei, a siófoki lakosok minél többen járuljanak hozzá a gyermekek megsegítéséhez.