Premier League meccsek a UPC kínálatában

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 13. 15:33

Jó híre van a UPC-nek a Premier League meccseket türelmetlenül váró nézői számára: augusztus 13-án, szombaton reggel 8 órától a UPC Digital Gold csomagjában már fogható a TV2 Csoport új, férfias szórakozást kínáló csatornája.

A 94 digitális és 6 HD csatornát kínáló UPC Digital Gold csomag újabb csatornával bővül, és az elsők között kínálja ügyfelei számára a TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének részeként augusztus 13-án startoló új csatornáját, a Spíler TV-t. A csatorna a 72-es csatornahelyen lesz elérhető.

 

Ahogy azt a beharangozók előre jelezték, ezen az elsősorban férfiakat célzó csatornán lesz követhető a Premier League 2016-2017-es évada. Kommentátorként Hetthéssy Zoltán és Somos Ákos csatlakozott a Spíler TV csapatához, akik korábban világ- és Európa-bajnoki mérkőzéseket, valamint európai topbajnokságok meccseit is közvetítették. A mérkőzések előtt és azok szünetében a stúdióban meghívott szakértő vendégek latolgatják az esélyeket, elemzik a látottakat. A Spíler TV válogatott programkínálata számos további exkluzív tartalommal várja a képernyők elé a férfias szórakozást kedvelő nézőket.

 

A UPC Digital Gold csomaggal rendelkezők számára a szolgáltató olyan funkciókat biztosít, melyek a tévézés időbeli és térbeli korlátjait is felszámolják. A Műsorvisszanéző funkcióval akár 7 napra visszamenően is visszakereshetik és újranézhetik a meccseket és műsorokat, míg a Horizon Go szolgáltatás segítségével nem csupán otthon a televízión, de arra alkalmas internetes eszközeiken bárhol, a nap bármely napszakában élvezhetik a csatorna által kínált közvetítéseket és egyéb programokat.