Az Xperia X Performance a DxOMark Mobile ranglistájának élén

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 18. 15:05

A DxOMark egy elismert ipari szabvány, ami a kamera és objektív képminőséget méri és értékeli. A DxO sok éven át tesztelt kamerákat digitális, hagyományos és mobilos szektorokban is, az okostelefonok világában pedig a DxO csapatának elismerése a legtöbb, amit a képminőség és a videofelvétel kapcsán egy telefon elérhet.

A DxO Labs összesen 88 pontra értékelte az Xperia X Performance okostelefont, kiemelte a kamera gyors és pontos autofókusz funkcióját jó és kedvezőtlen fényviszonyok között is, valamint az alanykövető exponálás és a dinamikus tartomány is jól szerepelt tesztjükön. A DxO a kamera mellett a képstabilizálást, a zajszűrést és az autofókuszt is elismerte az Xperia X Performance videofelvételeiben.

 

 

Folyamatosan törekszünk arra, hogy megújítsuk, és vezető szerepet töltsünk be a mobilos fotózás világában, különösképp az olyan technológiai fejlesztések terén, mint az Xperia X és az Xperia X Performance okostelefonokban megtalálható prediktív hibrid autofókusz. 

 

A DxOMark elismerése igen nagy megtiszteltetés, amely még inkább arra motiválja a vállalatot, hogy folyamatosan új ötletekkel és megoldásokkal gazdagítsuk a mobilos fotózás világát okostelefonjaink által.