Egyszerűen kezelhető fokozott biztonság

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 2. 11:58

A Kaspersky Lab bejelentette az új Kaspersky Endpoint Security Cloud szoftverszolgáltatást, amely többszintes IT biztonságot nyújt kis és középvállalkozásoknak. Ez a biztonsági megoldás bizonyítottan megvéd és könnyen alkalmazható az egyszerű felhő-alapú konzol valamint az intuitív és felhasználóbarát kezelési felület segítségével. 

A manapság forgalomban levő biztonsági termékek széles választéka ellenére a kis és középvállalkozások nehezen találnak megfizethető és átfogó biztonsági megoldást. A Kaspersky Endpoint Security Cloud szoftverszolgáltatást kis és középvállalkozások és IT részlegeik számára fejlesztették. 

 

A biztonsági megoldás az egyszerű és intuitív konzol által hatékony védelmet kínál Windows, Android és iOS operációs rendszerekkel működő készülékeknek és fájl szervereknek. Haladó, többszintes biztonsági technológiák segítségével a Kaspersky Endpoint Security Cloud vezető védelmi programokat (Kaspersky Security Network, System Watcher) ötvöz, hogy megvédje a felhasználókat az ismert és újonnan felbukkanó veszélyekkel szemben. 

 

A központosított felhőkezelő konzol nem igényel felsőfokú informatikai szaktudást ezzel csökkenti a túlterhelt IT szakemberekre nehezedő nyomást. Bármikor bárhonnan használható szoftverek terjesztésére, és akár ezer céges felhasználó biztonságának felügyeletére. 

 

 

Továbbá a felhő konzol használata azt jelenti, hogy nem kell további szervereket és szoftvereket vásárolni az IT biztonság megőrzése érdekében. A Kaspersky Endpoint Security Cloud éves vagy havi előfizetéssel használható, így üzemeltetési költségként kényelmesen bele lehet számítani a költségvetésbe. 

 

"A Kaspersky Endpoint Security Cloud szofisztikált, egyszerű és kényelmesen kezelhető technológiákat nyújt az ismert és új veszélyekkel szemben,  így a kis és középvállalkozások a legtöbbet hozhatják ki korlátozott költségvetésükből, akár saját IT osztállyal, akár külső biztonsági csapattal rendelkeznek. Termékeinket a bizonsági ipar legtöbbet tesztelt és díjazott megoldásaiként tartják számon. Ez megnyugvást adhat a kkvk-nak, hogy üzleti tevékenységeikre összpontosíthassanak tudva, hogy védve vannak a kiberbűnözőkkel szemben" - mondta Vladimir Zapolyansky, a Kaspersky Lab marketing osztályának egyik vezetője. 

 

A Kaspersky Endpoint Security Cloud használatához a https://cloud.kaspersky.com oldalon lehet regisztrálni. 

A havi díjakról a regionális partnereknél érdeklődjön.