Anti-zsarolóvírus megoldás a kisvállalkozások számára

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 21. 07:58

A Kaspersky Lab kiadta a Kaspersky Small Office Security szoftver új verzióját, hogy segítsen a kis vállalkozásoknak megbírkózni a manapság egyre nagyobb számú kiberveszélyekkel. A fokozott anti-zsarolóvírus funkció, az online banki utalások javított védelme és a kényelmes biztonsági ellenőrzések segítik a kisvállalkozásokat a növekedésben, miközben távoltartják a csalókat.

A Kaspersky Lab legújabb kutatása szerint a kis vállalkozások 42 %-a aggódik a zsarolóvírusok miatt, ezért a Kaspersky Small Office Security legújabb verziója erősebb védelmet kínál a kiberbűnözőkkel szemben. A program System Watcher össztevőjének anti-titkosító funkciója nem csak blokkolja a rosszindulatú titkosítási kísérleteket, de automatikusan menti a tárolt adatokat is. 

 

Ahogy egyre több vállalkozás mobilkészülékeken végzi bankügyeit, a kiberbűnözők is felfigyeltek az online utalások növekvő népszerűségére. A Kaspersky Small Office Security fokozott Safe Money komponense ezt kívánja ellensúlyozni a jogosulatlan képernyőfotók elleni védelem által, amit a kiberbűnözők gyakran használnak, hogy értékes üzleti és pénzügyi adatokat szerezzenek. 

 

 

 

Ezeken a fontos újításokon felül a Kaspersky Small Office Security legújabb verziója megkönnyíti a kisvállalkozások biztonságának felügyeletét. Egy felhő-alapú konzol segítségével a cégek nyomon követhetik a hálózatukban lévő összes készülék védelmét - az asztali számítógépek és laptopoktól a szerverek és mobilkészülékekig. Az online portál bárhonnan és bármikor elérhetővé teszi ezeket az információkat, ami azt jelenti, hogy a biztonsági beállításokat igény szerint lehet változtatni, hogy a vállalatok teljes mértékben védve maradjanak. 

 

"A zsarolóvírusok okozta károk valós veszélyt jelentenek a cégek számára, ezért a kisirodai szoftverünk legújabb fejlesztése biztosítja a szokásos üzleti tevékenységek zavartalan folytatását. A beszállítók és ügyfelek közötti mobil és online utalások rendkívül fontossá tették a pénzügyi kommunikáció védelmét, így fokoztuk programunk biztonságosságát, hogy a kisvállalkozók inkább cégük növekedésére összpontosítsanak, mintsem azon aggódjanak, hogy ki tartja őket megfigyelés alatt" – mondta Vladimir Zapolyansky, a Kaspersky Lab egyik marketing vezetője. 

 

A kimondottan 5-25 számítógéppel működő cégeknek tervezett Kaspersky Small Office Security a világ legteszteltebb és legdíjazotabb biztonsági megoldását nyújtja PC-k, szerverek, laptopok és mobilkészülékek számára megvédve a kis vállalkozásokat az online támadások, pénzügyi csalás, szarolóvírusok és adatveszteségtől. 

 

Még több információért látogasson a https://www.kaspersky.com/small-business-security oldalra.