Már kapható az iPhone 7

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 26. 09:09

Cseppálló és vízlepergető, dupla kamerás, vezeték nélküli fülhallgató, sztero hangszóró. A megjelenése pedig éppoly extravagáns, mint a teljesítménye – ez az iPhone 7. Mától itthon is kapható!

Két órával korábban nyitottak ki ma reggel az iCentre Allee, Arena és MOM Parkban lévő Apple Premium Reseller üzletei, hogy fogadni tudják az előrendelést leadott vásárlókon kívül azokat is, akik a helyszínen választják ki a nekik tetsző iPhone 7 telefont. Ezúttal ugyanis jóval bővebb árukészlet érkezett az üzletekbe, a cég vezetése biztos abban, hogy minden vásárlói igényt ki tudnak elégíteni.

 

Új, 12 megapixeles dupla kamera, az eddigi legfényesebb és legszíngazdagabb iPhone kijelző, az eddigi legjobb iPhone akkumulátor üzemidő és teljesítmény. Cseppálló és vízlepergető. Sztereó hangszóró. Így hirdeti legújabb modelljét az Apple. Soha ilyen gyorsan nem lehetett hozzájutni itthon az Apple legújabb telefonjához, mint az idén: az iPhone 7 világszerte a legjelentősebb piacokon való megjelenése napján már itthon is előrendelhető volt, egy héttel később pedig Magyarországon is kapható.

 

 

Idén is nagy volt az érdeklődés, csak előrendelésben jelentős mennyiségű új készüléket fizettek ki a webshopunkon keresztül azok, akik szeretik elsőként a kezükben tartani a legújabb iPhone-t. Az előrendelések alapján idén a legnépszerűbb szín az új Black és Jet Black – kozmoszfekete és a matt fekete színű iPhone 7 és iPhone 7 Plus, 128 Gb memóriával – mondta Felker Noémi, az iCentre Hungary Kft Country Managere.

 

A korábbi telefonoktól eltérően az iPhone 7 és iPhone 7 Plus 32GB, 128GB és 256GB-os méretben elérhetők. Az iPhone 7 már mától megvásárolható az iCentre üzleteiben és a webshopban, az iPhone 7 Plus-ra azonban egyelőre csak előjegyzés adható le.

 

Az új iPhone telefonok kozmoszfekete, matt fekete, ezüst, arany és rozéarany színben kaphatók.

 

A kártyafüggetlen iPhone 7 és iPhone 7 Plus bruttó árai:

 

 

Főbb jellemzők

Új, 12 megapixeles kamerák kétszeres optikai zoom, akár tízszeres digitális zoom, optikai képstabilizálás, négy LED-es True Tone vaku 4,7 hüvelykes képátlójú Retina HD-kijelző és Live Photos. 4K-s videofelvétel 30 képkocka/másodperc sebességgel és 1080p felbontású, 120 képkocka/másodperc sebességű lassított videó. 7 megapixeles FaceTime HD-kamera Retina Flash vakuval Touch ID ujjlenyomat-érzékelő az új Főgombba építve.

 

A10 Fusion chip, amellyel akár kétszer gyorsabb, mint az iPhone 6. Gyorsabb 4G/LTE.2 Az eddigi legjobb iPhone-aksi üzemidő. Káprázatos sztereó hang, cseppálló és vízlepergető dizájn és iOS 10 operációs rendszer. A főbb jellemzőkről bővebben itt olvashat.