Tűnj ki a tömegből a legújabb Logitech C922 Pro Webkamerával

forrás: Prím Online, 2016. október 3. 11:08

A Logitech bemutatta Logitech C922 Pro Stream Webcam névre keresztelt legújabb webkameráját, melyet a profi streamereknek terveztek.

A termék kétféle felbontásban képes látványos és valósághű felvételeket készíteni és közvetíteni: 1080 pixeles HD felbontású videókat 30 fpssel (képkocka/másodperc), illetve 720 pixeles felvételeket 60 fpssel. A kamera dinamikus háttércsere funkciót kapott, amit a Personify támogat, emellett 3 hónapos XSlit prémium licensz is jár hozzá. A dobozban található egy dönthető dokkolós asztali állvány is, amivel beállítható a tökéletes látószög és így még kényelmesebb lehet a streamelés.   

 

„Az elmúlt években robbanásszerűen megnövekedett az olyan közösségi videó-megosztó oldalak népszerűsége, mint például a Twitch. Csak ezt a platformot több mint 2 millió streamer használja, az ő tevékenységük pedig örökre megváltoztatta az új gamerek tanulási és játszási szokásait” – mondta Guillaume Bourelly, a Logitech webkameráinak nemzetközi portfólió és termékigazgatója. „A C922 Pro Stream webkamerával az élő közvetítések élményét a legmagasabb szintre emeltük. Az új terméknek köszönhetően minden streamer professzionális tartalmakat közvetíthet, kimagasló vizuális élményt nyújthat közönségének, ezzel pedig növelheti népszerűségét.„

 

A C922 Pro Stream webkamera HD felbontásának és a 60 fps-es képfrissítésének köszönhetően olyan részletgazdagon közvetíthetők az online játékok, mintha a közönség is a játékos monitorát nézné. A termék további különlegessége, hogy beépített intelligens arc- és alakfelismerővel rendelkezik, amely elkülöníti a játékost a háttértől, így a gamereknek nincs szükségük ormótlan zöld háttérre. A népszerű applikációkkal (pl. OBS, XSplit) pedig könnyedén adhatnak egyedi és izgalmas arculatot videóiknak azzal, hogy a játékos ablakban saját magukat is megmutatják a közvetítések alkalmával.  

 

A Logitech új termékével a díjnyertes, gamerek és vloggerek által széles körben ajánlott HD Pro C920 webkamerát gondolta tovább. A technológia örököse és továbbfejlesztője a C922, amely magasabb minőségű vizuális élményt nyújt elődjénél. Automatikus fényerő- és élesség állítási funkciókkal a kamera éles, tiszta felvételeket és közvetítést biztosít kedvezőtlen fényviszonyokban is. Így tökéletes videók készülhetnek villódzó, pislákoló fényben, több képernyő előtt, vagy akár homályos megvilágításban is. A többirányú, zajszűrő mikrofon lehetővé teszi a kényelmes használatot és a lehető legmagasabb, éles, recsegés mentes sztereo-audió hangminőséget.

 

A Logitech szorosan együttműködött a gaming közvetítő piac egyik vezető szoftvercégével, az XSplittel, hogy a C922-be építse az XSplit legnépszerűbb videó streamelő és rögzítő alkalmazásait. Az eredmény kényelmes és kimagasló felhasználói élmény. A termékhez 3 hónapos XSplit prémium licenc jár, mellyel a XSplit Broadcaster és XSplit Gamecaster teljes eszközkészlete elérhető, így bárki azonnal közvetítheti az általa felvett tartalmakat.