Idén is 50 százalékos vasúti kedvezmény a HVG Állásbörzére

forrás: Prím Online, 2016. október 4. 11:52

50 százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt a HVG Állásbörzére látogatóknak a MÁV-START. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a Budapest-Keleti, Déli, Nyugati pályaudvarra, Kelenföldre és Zuglóba.

Idén október 5-6. között rendezik meg a HVG Állásbörzét a fővárosban a SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.). Az eseményre látogatók számára a vasúttársaság 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, ami kizárólag másodosztályon vehető igénybe. Az első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban október 4-én kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb október 7-én éjfélig kell befejezni. A kedvezményt a GYSEV Zrt. nem biztosítja.

 

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után érvényes. A menetjegyek lebélyegzésére az esemény mindkét napján 10 és 18 óra között a SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központ látogatói bejáratánál elhelyezett mobilpénztárnál van lehetőség. Ennek  elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja az előírt pótdíjat is.

 

Az utasok a kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről bővebben a vasúttársaság honlapján (www.mavcsoport.hu) tájékozódhatnak, vagy további felvilágosítást kérhetnek a MÁVDIREKT +36 (1) 3-49-49-49-es telefonszámán. Telekom hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból pedig a +36 (20) 499 4999-es számot.

 

A HVG Állásbörzéjén külön standdal és több állásajánlattal a MÁV-csoport is jelen lesz. Az elhelyezkedni vágyók a felkínált pozíciókra a helyszínen vagy a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon jelentkezhetnek. A vasúttársaság az ország különböző pontjaira, számos szakterületre keres munkatársakat. A vállalat a leendő kollégáira hosszú távon számít, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatja, és változatos elemekből álló béren kívüli juttatásokat, utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, teljes munkaidőt és határozatlan idejű munkaszerződést biztosít számukra.