Csúcskategóriás kijelző, valósághű élmény

forrás: Prím Online, 2016. október 12. 10:01

Lenyűgöző vizuális élménnyel és élénk színekkel kápráztatja el felhasználóit a Dell prémium kategóriás notebookja, az új XPS 13, amely október végétől Magyarországon is elérhető. 

A modell tökéletes választás azoknak, akik a munkájukhoz keresnek erős és megbízható eszközt, valamint akiknek egy könnyű, kisméretű gépre van szüksége az üzleti utak során. A Dell új notebookja a legkeresettebb színekben és konfigurációkkal is kapható, igazodva a felhasználók igényeihez – legyen szó akár szórakozásról vagy épp tartalomfejlesztésről. 

 

„Vásárlóinknak a legjobb vizuális élményt szeretnénk nyújtani. Az XPS sorozat legújabb tagja egyesíti a nagy teljesítmény és a hordozhatóság előnyeit, mindemellett a Delltől megszokott grafikai élményt nyújtják” – mondta Ray Wah, a Dell termékmenedzsmentért felelős alelnöke.

 

XPS 13 – A világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja

Elsőosztályú teljesítmény, mobilitás és valósághű képi világ: az új XPS 13 a szinte keret nélküli InfinityEdge kijelzővel továbbra is a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja, amely most még nagyobb teljesítményt és hosszabb akkumulátor-üzemidőt kínál. A közkedvelt ezüst mellett már a legújabb trendeknek megfelelő óarany színben is kapható. 

 

 

Legfontosabb jellemzői: