A TheVR Youtube csatorna webshopja a TheVR Shop az Ország Boltja 2016 népszerűségi díjasa a divat és ruházati kategóriában

Henger Attila, 2016. október 20. 10:28

A TheVR Youtube videós csatorna sorra halmozza a neves elismeréseket, a Forbes a 9. legbefolyásosabb közösségimédia arcokként listázta őket, majd a 2016-os Ország Boltja szavazáson nyerték el a "legnépszerűbb divat és ruházati internetes áruház" díját. 

Az Ország Boltja versenyen először fordult elő, hogy Youtube csatorna nevével ellátott online shop nyerjen díjat. Idén a versenyre több, mint 855 webáruház nevezett. A boltok minősítését az internetes felhasználók határozzák meg.

 

„Nagyon meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy a divat és ruházat kategóriában népszerűségi díjat nyertünk a TheVR Shoppal. Sosem gondoltuk volna, hogy a közönségünk ennyire pozitívan értékeli azt, amit csinálunk. Ez a díj elsősorban az ő érdemük! Külön örülünk, hogy tavaly úgy döntöttünk, az OCTV csapatával fogunk együtt dolgozni a TheVR Shop eredményeiért. Videósként a kereskedelmi szférában működő boltot csak profi csapattal együttműködve lehet erre a szintre fejleszteni, hogy mi közben kizárólag a nézőknek dolgozhassunk. Erre az évre még tartogatunk is néhány meglepetést!” - nyilatkozta Komzsik János és Fábián István, a TheVR Youtube csatorna tagjai.

 

 

Cégünkhöz a tradicionális és az online kereskedelem is közel áll. Média üzletágunk korai és gyors fejlődése pedig közös siker. Több éves kereskedelmi tapasztalatunk a Clatronic, AEG, ProfiCook háztartási kisgép márkák hazai képviseletén és e-kereskedelmi jelenlétén alapul. A média együttműködéseket az OCTV.hu felvásárlása, és ezzel egy időben a TheVR Youtube csatornával való ügynökségi együttműködés indította be. Idén már több videós webáruházát is elindítottuk, az OCTV pedig olyan kreatív, ügynökségi megoldásokat szállító újmédiás projektté nőtte ki magát, mely jelentős elérést és kimagasló eredményeket képes biztosítani. Ezen keresztül kívánunk a minőségi videós tartalomgyártók és a minőségi közösségi videós hirdetésben potenciált látó hirdetők közös pontjává válni.” - jelentette ki Németh István, az OCTV.hu kreatív projektet tulajdonló Házimozi Stúdió Kft. vezetője.

 

A cég által üzemeltetett youtuber webshopok termékei megtalálhatók az 576kbyte üzleteiben és az eMag internetes áruházban is. A rajongók és érdeklődők hamarosan még több helyen találkozhatnak kedvenceik relikviáival, egyéb retail áruházi és internetes és felületeken, illetve a kedvenceikkel a legnagyobb magyarországi gamer családi rendezvényen, a PlayIT Show-n is.