A londoni Broadband World Forum-on mutatta be újdonságait a Zyxel

forrás: Prím Online, 2016. október 20. 15:42

A londoni Broadband World Forum rendezvényen prezentálta először a nagyközönség előtt az otthoni felhasználók részére kifejlesztett gyors és hatékony LTE4506 HomeSpot routerét a tajvani Zyxel. A világ egyik vezető szélessávú eszköz- és megoldásszállító vállalata új arculatával és vállalati filozófiájával az „Ön hálózati szövetségese” koncepció keretein belül az ügyfélcentrikus megközelítést helyezte előtérbe a termékfejlesztés terén is.

A tajvani márka a következő fejlesztéseit prezentálta a rendezvényen:

 

A rendezvényen a Broadband Világfórum Díj “Legjobb vezeték nélküli broadband innováció” kategóriában jelöltek közé került LTE4506 HomeSpot Router eszközét is bemutatja a márka.

 

Treso Tamás, a Zyxel regionális értékesítési menedzsere hozzátette: „Egy olyan prémium terméket akartunk a piacra bevezetni, amely a legújabb LTE technológián alapul, és jól reagál a folyamatosan változó ügyféligényekre. A Zyxel LTE4506 pedig a visszajelzések alapján is az egyik legjobb ebben a kategóriában. Biztosak vagyunk benne, hogy az LTE4506 kiváló vezeték nélküli hálózati hozzáférést és felhasználói élményt fog nyújtani vásárlóink részére.”

 

A látogatók emellett először tekinthették meg a Zyxel új Multi-Útvonal-Átvitel Irányítási Protokoll-ját (MPTCP) is. Az MPTCP lehetővé teszi a DSL és az LTE hálózatok kombinálását a legnagyobb sebesség, rugalmasság és elérés biztosítása érdekében. A rendezvényen a Zyxel természetesen már új arculatával jelent meg: az „Ön hálózati szövetségese” koncepció keretein belül a márka közelebbi kapcsolatra törekszik fogyasztóival.