Integrált tárhelykezelés, mobilitás és adatvédelem a Dell EMC SC sorozatú tárolóira

forrás: Prím Online, 2016. október 25. 09:55

A Dell EMC bejelentette, hogy kibővítette az SC sorozatú (korábbi nevén Compellent) tárolók képességeit, amelyek a középvállalati piaci szegmensben már bizonyítottak. Így az SC sorozatú modellek így már együttműködnek a világ vezető tárhelykezelési, mobilitási és adatvédelmi megoldásaival, ami korábban csak az EMC ügyfelei számára volt elérhető.

A Dell EMC portfólió stratégiájának központi eleme, hogy az ügyfelek számára maximális választási szabadságot és rugalmasságot biztosítsanak a megoldandó problémától függetlenül.  A kibővített szoftverképességek révén a Dell EMC lehetővé teszi az SC sorozatot használó ügyfeleinek, hogy tetszés szerint kombinálják a korábbi Dell és EMC tárolóit és tárolási szolgáltatásait a vállalaton belül, ugyanakkor egységes felhasználói élményt élvezzenek a tárhelykezelés, adatvédelem és mobilitás terén.

 

„Stratégiánk lényege a választás szabadsága. Bejelentésünk lehetővé teszi az SC sorozatot használó ügyfeleink számára, hogy új és izgalmas lehetőségekhez jussanak hozzá, miközben továbbra is a korábban megvásárolt termékeket használják. Mindez annak köszönhető, hogy a Dell EMC egységes portfólióba illeszti a tárolási megoldásokat” – mondta Jeff Boudreau, a Dell EMC középkategóriás tárolási megoldásaiért felelős alelnöke. 

 

 

Integrált tárhelykezelés, adatvédelem és mobilitás

A Dell EMC a következő szoftver- és hardvermegoldások támogatását terjesztette ki az SC sorozatú tárolókra:

 

Tárhelykezelés és mobilitás

 

 

Adatvédelem

 

Elérhetőség

A fentiekben felsorolt Dell EMC tárhelykezelési, adatvédelmi és mobilitási termékcsaládja az SC sorozathoz azonnal elérhető. A ViPR SRM és a PowerPath támogatása 2016 végén válik elérhetővé.