CES 2017: 35 innovációs díjat nyert a Samsung

forrás: Prím Online, 2016. november 14. 10:53

A Fogyasztói Technológia Szövetség a 2017-es CES nemzetközi fogyasztói elektronikai kiállítás tekintélyes innovációs díjai közül 35-öt a fogyasztói elektronika, a félvezetők és a telekommunikáció terén globális piacvezető és díjnyertes újító vállalat, a Samsung Electronics termékeinek ítélt oda.

Az elismerések - amelyekkel közel 350-re nőtt a vállalat utóbbi 11 évben megítélt díjainak száma - bizonyítják, hogy a Samsung hosszú múltra tekinthet vissza az újító technológiák kifejlesztésében elért eredmények terén. Az Innovációs Díjak programba nevezett termékeket független ipari tervezők, mérnökök és a szaksajtó tagjaiból álló tekintélyes testület bírálja el, amely 28 kategóriában díjazza a csúcstechnológiájú fogyasztói elektronikai termékekben alkalmazott kiváló mérnöki és tervezői teljesítményt.

 

„A Samsungnál folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünkkel egyre jobbá váljunk” – mondta Gregory Lee, a Samsung Electronics észak-amerikai elnök-vezérigazgatója. – „Megtiszteltetés, hogy a CTA és a szakma elismerte sok területen folyó innovációs munkánkat. Nagyon várjuk, hogy a 2017-es fogyasztói elektronikai kiállításon bemutathassuk legújabb termékeinket.” 

 

A Samsung termékei a TV, a mobil és az otthoni eszközök, a memória, a viselhető kiegészítők és a számítógép-technológia kategória mellett a „legjobb innováció” és az ökológiai tervezési díj kategóriában is a legjobbnak bizonyultak. A Samsung szakmailag elismert termékei közül többet is kiállítanak a 2017. január 5-e és 8-a között a Las Vegas-i kongresszusi központban megrendezett CES 2017 kiállításon, a Samsung standján (#15006). Továbbá néhány terméket a Samsung saját CES sajtótájékoztatóján is bemutat 2017. január 4-én, magyar idő szerint este 11 órakor.  

 

 

A Samsung néhány díjnyertes termékének részletes leírása:

 

* Por- és vízálló az IP68 értékelés alapján, amely maximum 1,5 méter mélységig és 30 percig méri a vízbe merítést. A kezdeti beállítás után akár 5 kifizetés is eszközölhető Gear S3 készülékkel Galaxy okostelefon nélkül. A fizetési lehetőségek Bluetooth-szal Galaxy okostelefonhoz csatlakoztatva újíthatók meg. Csak bizonyos kártyákkal, szolgáltatókkal és Samsung eszközökkel kompatibilis; lásd a Samsung Pay terméktámogatási oldalt. A Gear S3 eszközön a Samsung Pay nem támogat bizonyos, a Galaxy telefonokon megtalálható jellemzőket, mint a tagság, az ajándékkártyák és a különleges ajánlatok és kedvezmények. A Gear S3 eszközön a Samsung Pay kompatibilis nem Samsung gyártmányú androidos telefonokkal is, így a Gear S3 felhasználói kipróbálhatják a Samsung Pay-t. A Samsung Gear S3 (frontier/4G LTE) egy külön kapható társeszköz a megfelelő androidos okostelefonokhoz. A használatához szükség van egy kezdeti párosításra egy kompatibilis telefonnal és egy megfelelő, külön mobilelőfizetésre. A saját funkcionalitás korlátozott, ha a párosított telefon nincs bekapcsolva vagy vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatva. A hálózati lefedettség nem mindenhol elérhető. A részletekért vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! Az LTE nem minden modellen elérhető. A memória egy részét meglévő tartalom foglalja el.

 

**A Gear VR a Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekkel kompatibilis.