A Vodafone karácsonyi meglepetései

forrás: Prím Online, 2016. november 14. 15:03

A közelgő Karácsonyra készülve 100 ezer forintos családi készülék akciót hirdet a Vodafone a szerződésüket meghosszabbító, illetve leendő Vodafone Family ügyfeleinek, a hűséges Vodafone ügyfelek pedig akár egy hétig díjmentesen internetezhetnek vagy korlátlanul beszélhetnek belföldön, normál díjas hívások esetén. 

A Vodafone emellett egy online adventi naptárral is készül a Karácsonyra. A naptárban november 21-től jelennek meg a hetente változó készülék és kiegészítő akciók.

 

Adventi naptár

November 21-én indul a Vodafone online adventi naptára, mely hetente frissülő készülék- és tartozékajánlatokkal várja meglévő és új lakossági ügyfeleit.  Minden héten 4 kedvezményes árú telefon kerül az oldalra, közülük egynél kimagasló árcsökkenésre lehet számítani. Hogy melyek ezek a készülékek, az a naptár virtuális kinyitásánál fog kiderülni, de annyi már biztos, hogy kiszállításuk Magyarország területén díjmentes.

 

 

Vodafone Family készülékkedvezmény 

A 2016. november 14-től 2017. január 8-ig tartó akció keretében a Vodafone az új szerződést kötő, illetve lejáró szerződésüket üzleteinkben, vagy a 1401-en meghosszabbító Vodafone Family ügyfelek számára egyaránt tartogat meglepetést, például azonos néven három új havidíjas előfizetés megkötése vagy megújítása esetén az ügyfelek az előfizetéses alapárból, készülékenként 33 335 Ft kedvezményben részesülnek, maximum a vételár erejéig. A kedvezmény egy Family körön belül legfeljebb 6 készülékre vehető igénybe.

 

A tavaly október óta elérhető, igen népszerű Vodafone Family ajánlattal a családok kisebb és nagyobb tagjai egyaránt díjmentesen beszélhetnek egymással belföldön, sőt, 2016 tavaszától már az egész Európai Unió területén is (Kid gyermekkártyával maximum 60 percig). 

 

A Vodafone Family előfizetők a meghatározott tarifákkal (Go Medium EU, Go+ EU és az összes lakossági Red EU+ szolgáltatáscsomag) extra havidíj nélkül, az egész EU-ban hazai percdíjon beszélhetnek egymással. Sőt, az ajánlatban elérhető hangalapú tarifák esetében már a második azonos néven lévő előfizetésre jelentős kedvezményt kapnak, MobilNet és HomeNet csomagok esetén pedig 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával a harmadik előfizetésre érvényes a kedvezmény. 

 

A Vodafone Family ajánlat részeként speciális, gyermekeknek szóló csomag is elérhető. A legkisebbeknek szánt Kid gyermekkártyával — amennyiben a szülők rendelkeznek Vodafone Family előfizetéssel — a gyermek a 0 Ft-os kártyával feltöltés nélkül is bármikor díjmentesen hívhatja a szülőket belföldön, az EU-ban pedig egyedülálló módon 60 perc erejéig. Kid kártya 18 év alatt, lakcímkártyával igényelhető üzleteinkben, Vodafone Family előfizetésenként maximum két darab.

 

Díjmentes napok a hűséges ügyfeleknek

November 17-től a lakossági, flotta és kisvállalati ügyfeleinek hűségét készül ünnepi meglepetéssel meghálálni a Vodafone. A díjmentes hang- vagy adatforgalmat tartalmazó, személyre szabott ajánlatról az érintett ügyfelek SMS-ben kapnak majd értesítést.

 

A díjmentes adatot az Android-ra iOS-re is letölthető Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül, a díjmentes hangforgalmat pedig a kapott SMS-re küldött válaszüzenettel lehet aktiválni 2017. január 31-ig.