Lehull a lepel a Telenor karácsonyi ajánlatairól

forrás: Prím Online, 2016. november 21. 11:58

Az okoseszközök népszerűségét jól jelzi, hogy a Telenor online felmérésében részt vevő közel kétezer válaszadó 93,9%-ának van okostelefonja. Ráadásul a tavalyi évben lezajlott ugyanilyen témájú felméréshez képest idén már a válaszadók 86,5%-a nyilatkozott úgy, hogy használ mobilinternetet, míg tavaly ez még csupán 76,8% volt.  

A Telenor az ügyféligények alapján november 17-től széles körű kedvezményes ajánlatokkal, többek között akciós okostelefonokkal, a korlátlanságot biztosító Telenor Blue tarifacsomagokra vonatkozó havidíjkedvezményekkel és a kártyás ügyfeleknek ingyenesen igénybe vehető 7 napos korlátlan Hipernet-adatcsomaggal készül a karácsonyi vásárlási szezonra, meglévő és potenciális új ügyfeleire egyaránt gondolva.

 

Okostelefont szeretnének, és azt is ajándékoznak

A Telenor online felmérésében arra a kérdésre, hogy milyen kütyüt látnának legszívesebben a karácsonyfa alatt, a legtöbben (35,2%) az okostelefont választották, míg a laptop (19,6%) vagy a hibrid táblagép (13%) már kevésbé vágyott ajándék.  Az új mobilra vágyó felhasználók döntő hányada (69,8%) hosszabb üzemidejű készüléket szeretne, a második legfőbb tényező a jelenlegi készülékéhez képest jobb minőségű kamera (65,8%), majd a gyors működés (65,1%). A 4G és 4G+ gyors mobilinternet támogatása 61,2% számára preferencia – a férfiaknak jóval inkább, mint a nőknek – , de a minél nagyobb tárhely mindkét nemnek egyaránt számít (56,3%). A képernyő méretét tekintve többen (42,1%) vágynak nagyobbra; a kis kompakt méret csak 7,2%-nak fontos.

 

Idén karácsonyra a megkérdezettek 34,4%-a tervezi, hogy valakinek mobil eszközt ajándékoz, amelyek közül egyértelműen az okostelefon a legnépszerűbb. A felhasználók 85,4%-a ezt tervez vásárolni valakinek, míg táblagépet 13,3%, laptopot pedig csak 11,8%. A legtöbben (29,5%) 20-40 ezer forintot költenének az ajándékba szánt okostelefonra, 60-100 ezer forintos összeget a válaszadók 18,7%-a, 40-60 ezret pedig 18%-uk költene. Az okostelefont a legtöbben (65,7%) személyesen tervezik megvenni, online rendelést 28,7% tervez, míg csupán 5,6% venne online használt készüléket ajándéknak.

 

  

Okostelefonok korlátlanság kedvezménnyel

 

 

7 napos korlátlan Hipernet, 9 forintos percdíj minden hálózatba

Az ünnepi időszakban a feltöltőkártyás ügyfelek gondtalan mobilnetezését segíti a december 24-ig ingyenesen igénybe vehető 7 napos korlátlan Hipernet-adatcsomag, amely bármilyen összegű egyenlegfeltöltést követően, a Hipernet szó SMS-ben való elküldésével aktiválható. A Telenor azon kártyás ügyfelei, akik kedvezményes áron szeretnék szeretteiket hívni az ünnepek alatt, bármely belföldi hálózatba 9 forintos percdíjjal indíthatnak hívást az egyedi ajánlatokat kínáló MyMenuben elérhető percdíjcsomaggal.