Agyalj a padon!

forrás: Prím Online, 2016. november 25. 08:37

Közösségi információ- és élménymegosztó alkalmazás, beépített játékkonzol, segélyhívó funkció, változatosan alakítható felületetek: beérkeztek az ötletek a T-Systems Magyarország Okosp@d pályázatára. Most a legjobb koncepciókat közönségszavazásra bocsátja a zsűri.

Az ötletpályázat célja, hogy a T-Systems egy sorozatgyártásra alkalmas, több helyszínen is elhelyezhető közösséget és személyes kapcsolatokat építő okospad szolgáltatásokra kapjon felhasználói ötleteket egyetemistáktól és főiskolásoktól. A pályaműveket öt fős szakértő zsűri bírálja el, de ettől függetlenül a közönség véleményére is kíváncsiak, ezért november 27-ig online szavazni is lehet a legszimpatikusabb ötletekre. A tíz legjobb pályamű képpel, leírással a http://www.legyelteisinformatikus.hu/szavazas oldalon tekinthető meg. A legtöbb szavazatot kapott pályázat készítői Akvárium koncertjegyeket kapnak egy Telekom szponzorálta eseményen. 

 

Az ötletpályázatra az ország különböző felsőoktatási intézményeiből, gazdasági, informatikai, bölcsész és művészeti szakos hallgatók jelentkeztek, más-más szempontok mentén megközelítve a feladatot. A pályaművekben közös, hogy a fiatalok közösségi és egyéni felhasználási lehetőségekre is gondoltak, valamint, a városkép szerves részeiként képzelik el az okos padokat.  

 

A verseny nyerteseit a november 30-i T-Systems Symposiumon díjazzák. A győztes csapat tagjai lehetőséget kapnak a Telekom-T-Systems gyakornoki programon való részvételre, valamint heti bérletet kapnak a 2017-es Telekom VOLT Fesztiválra.