Szupergyors hordozható üzleti szkennerek

forrás: Prím Online, 2016. december 9. 12:04

Az Epson két új, egyedülállóan gyors hordozható üzleti szkennert vezetett be a piacra. A WorkForce DS-310 és a DS-360W az üzletemberek számára hatékony dokumentumkezelést tesz lehetővé, akár útközben is. 

Kategóriájuk egyik legkönnyebb és legkisebb kialakításával ezek a készülékek ideálisak utazáshoz és kis helyen, például egy fiókban is elférnek, így a felhasználók egyszerűen és gyorsan digitalizálhatnak bármely papíralapú dokumentumot az irodában vagy akár az irodán kívül is. A kiegészítő beépített akkumulátor és a DS-360W készülék vezeték nélküli csatlakoztathatósága teremti meg a valódi hordozható szkennelés élményét, kábelek nélkül.

 

Dobos Csaba, az Epson Magyarország termékmenedzsere szerint: „A piacon jelenleg elérhető leggyorsabb hordozható üzleti lapolvasókkal egyszerű a szkennelés, bárhol is legyünk1 köszönhetően a 25 lap/perc sebességnek, az egy- és kétoldalas szkennelési opciónak, akár 300 dpi felbontásban, színesben és fekete-fehérben is. A készülékek hatékonyságát növeli az USB 3.0 csatlakoztathatóság és a 20 oldalas dokumentumadagoló. A beépített akkumulátornak, a vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak és az útközbeni USB-töltési lehetőségnek köszönhetően a felhasználók bárhol szkennelhetnek.”

 

 

Kiemelkedő sokoldalúság a nyomathordozók terén

Mindkét modell a nyomathordozók széles választékát képes kezelni, beleértve a borítékokat, kártyákat és 52–230 g/m2 súlyú papírt. A készülékek ideálisak a papíralapú dokumentumok, mint pl. névjegykártyák vagy kitöltött űrlapok szkenneléséhez és rögzítéséhez.

 

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság a DS-360W lapolvasó esetén

A felhasználók könnyedén szkennelhetik dokumentumaikat mobileszközre, táblagépre a vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak köszönhetően. Az akkumulátor és az útközbeni feltöltés lehetősége ideálissá teszi a készüléket az irodán kívüli használatra is. Az ingyenesen letölthető Epson Document Capture Pro szoftverrel a szkenner zökkenőmentesen integrálható a vállalatok munkafolyamataiba a leggyakoribb dokumentumkezelő rendszereken keresztül. A Document Capture Pro szoftverrel együtt alkalmazva a DS-360W lapolvasó még több funkciót kínál – a felhasználó egyenesen a felhőbe, e-mailbe vagy SharePointba is szkennelhet más egyéb dokumentum feldolgozási lehetőség mellet, mint például a vonalkód-felismerés és a zónák szerinti OCR-A/B támogatás.

 

A WorkForce DS-360W és DS-310 készülékek 2017 januárjától lesznek kaphatók.

 

 

Jellemzők