Az SAP Fiori dizájnját idéző adventi naptár „népokító” céllal

forrás: Prím Online, 2016. december 14. 15:16

Nem mindennapi adventi naptárat tervezett a Netlife. A kalendárium minden napra egy-egy oktató szakmai cikkel készül a felhasználóknak, december 24-re pedig külön meglepetést is tartogat.

Mivel a Netlife fő profilját az SAP Fiori Implementation, CRM és a UX Design jelenti, nem meglepő, hogy a vállalat ennek jegyében tervezte meg idei adventi naptárját, melynek különlegessége, hogy az ablakocskák mögött egy-egy cikket találnak a felhasználók.

 

A kalendárium hangulata a karácsonyt idézi, és havas animációval próbálja meg közelebb hozni az ünnepet. A meglepetések azonban inkább szakmába vágók, semmint gyermekeknek szánt apró meglepetés csokik. Vagyis ezt az egyedi adventi naptárat kifejezetten felnőtteknek, azon belül is informatikai szakemberek, a téma iránt érdeklődők számára tervezték.

 

Nem titok, hogy a kis ablakok mögött az elmúlt időszak SAP szakmai hírei lapulnak angolul, ezeket olvasva pedig december 24-én egy meglepetés is várja a felhasználókat. Csalni nem lehet, mindig csak az adott nap válik nyithatóvá az elmúlt napok mellett. Vagyis, akik most találkoznak először a naptárral, már az elmúlt napok ablakait kinyithatja.

 

A Netlife egyfajta „lélekcukorkaként” pozícionálja a naptárat. Úgy vélik, mindenki számára jól esik a napi munka sodrában egy kicsit gyermekké válni, és napról napra azt várni, hogy újabb ablakok nyíljanak ki.

 

A különleges naptár itt érhető el: http://netlife.hu/calendar/index.html