Esztétikus kompakt hangsugárzók a nappaliba

forrás: Prím Online, 2017. január 6. 13:07

A Sony első compact sound bar szériája a legmagasabb szintű otthoni audio élményt kínálja. Mind a HT-MT500, és a HT-MT300 is stílusosan illeszkedik a jelenlegi lakberendezési trendekhez, miközben természetesen tiszta, magas minőségű hangzásélményt nyújt, zenehallgatáshoz pedig vezeték nélküli hangszóróként is használható.

De a külső nem minden. A nagy felbontású (Hi-Res) hangzásra képes MT500 minden hangjegyet képes kiemelni és felskálázni lejátszáskor. A compact sound barokhoz egy vékony, vezeték nélküli mélynyomó is tartozik, amely elég kicsi ahhoz, hogy beolvadjon a nappaliba. Még a kanapé alá is elrejthetjük, hogy még jobban átérezhessük a lüktető basszust.

 

A Bluetooth és az NFC technológiáknak köszönhetően telefonról akár egy mozdulattal streamelhetjük zenéinket, így ezek nem csupán sound bar-ok, de egyben vezeték nélküli okoshangszórók is. Az USB port segítségével pedig USB-s eszközökhöz is csatlakoztathatjuk őket az egyszerű lejátszás érdekében.

 

 

Stílusos duó

A vékony kialakítás lehetővé teszi, hogy a sound bar a televízió mellett foglaljon helyet anélkül, hogy feltűnést keltene, belelógna a képbe vagy eltakarná a tévé infraérzékelőjét. A sound bar-ok tervezésekor olyan anyagokra és színekre esett a választás, amelyek maximálisan beleillenek a nappaliba. Az MT500 és az MT300 hangszórót bordázott műbőr fedi, míg elől matt hangszórórács védi. A hangsugárzók szénfekete és krémszínben elérhetőek, amelyek a mai belsőépítészeti trendekhez maximálisan igazodva, a lakás szép kiegészítőivé válnak..

 

Érezd a hangzást

Bár a sound bar-ok mérete kicsi, hangzásukra ez a legkevésbé sincs befolyással. Az S-Force Pro Front Surround technológiának köszönhetően bármit is nézünk, az biztos, hogy kiváló minőségben élvezhetjük a hangokat, amely felveszi a versenyt a moziban tapasztalt hangzással.

 

A Kanapé beállítás (Sofa Mode) pedig tovább emeli a tétet. Ennek bekapcsolásával akkor is érezni fogjuk az alacsony tartományban lévő hangokat, ha a mélynyomót vízszintesen a kanapé alá fektetjük, vagy ha egy másik bútor mellé állítjuk.

 

 

Streameld zenéidet könnyedén

Az MT300 támogatja a Bluetooth és az NFC technológiákat, az MT500 ezen felül beépített Chromecast-tal és Spotify Connect alkalmazással is rendelkezik, amellyel több 100 zenemegosztó alkalmazáshoz férhetünk hozzá. Az egyszerűség kedvéért az MT500 rendelkezik egy Music Service gombbal, amellyel gyorsan és könnyedén hozzáférhetünk a Spotify Premium fiókunkhoz anélkül, hogy csatlakoztatnánk tabletünket vagy okostelefonunkat. 

 

A HT-MT500 compact sound bar 2017. márciusától kapható Európában szénfekete színben.

A HT-MT300 compact sound bar szénfekete (MT300) színben 2017 februárjától, krémszínben (MT301) pedig 2017 márciusától vásárolható meg Európa-szerte.