Formatervezéséért és innovációiért is díjazták a Samsungot az idei CES-en

forrás: Prím Online, 2017. január 11. 07:20

A Samsung Electronics több mint 120 díjat söpört be a 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES). 

A gyártó az otthoni szórakoztató elektronika, a háztartási berendezések és a mobil kategóriában nyújtott teljesítményéért is elismerésben részesült. Nagy megtiszteltetés, hogy a gyártó a rivális innovátorok és a jövőt és a mindennapokat formáló új generációs technológiák versenyében elismerésben részesült.

 

A Samsung 2017-es CES-en elnyert díjai közül a legkiemelkedőbb az a 34 CES 2017 innovációs díj, amely a videó kijelzők kategóriában elnyert Best Of Innovation díjat is magában foglalja. A Samsungot számos sajtó- és iparági díjjal is kitüntették, amelyeket a kiállításon megjelenő szervezetek ítélték oda a rendezvény több mint 3880 kiállítójából választva.

 

„Csodálatos szembesülni az ötvenedik jubileumát ünneplő CES-en azzal, hogy milyen messzire jutottunk. Az elmúlt évet kiemelkedő fejlődés jellemezte a termékdizájn és a műszaki funkciók terén” – mondta el Gregory Lee, a Samsung Electronics North America elnök - vezérigazgatója. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a CTA és az iparág évről évre elismeri innovatív eszközeinket és fejlesztéseinket. Továbbra is elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a mai élet kihívásainak megfelelő termékeket kínáljunk.”

 

A Samsung 2017-es díjnyertes termékei: