Áthidaljuk a távolságokat!

forrás: Prím Online, 2017. február 11. 10:20

A MÁV-START 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a február 12-i Telekom Magenta 1 rendezvényre – Presser Gábor, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude koncertjére – utazók részére.

Fontos, hogy a MÁV-START jegypénztáránál a Telekom Magenta 1 rendezvényre vonatkozó „50%-os alkalmi menettéri kedvezményes menetjegyet” kell kérni, majd azt a Papp László Sportaréna bejárati recepciós pultjánál le kell pecsételtetni. Így a résztvevő a koncert után az odaútra érvényes – lepecsételt – jeggyel utazhat haza. 

 

A retúrjegy belföldi utazásra, kedvezményesen másodosztályra érvényes bármely belföldi állomásról Budapest Keleti, Déli, Nyugati pályaudvarára, továbbá Kelenföld és Zugló állomásokra. Elsőosztály igénybe vétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni, csakúgy, mint feláras vonat esetében az adott vonatra előírt felárat.

 

A menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, február 11-én kezdhető meg, a visszautazást pedig a rendezvényt követő napon, február 13-án be kell fejezni. Az alkalmi menettérti jegy 100 km vagy annál rövidebb távolságra is váltható. 

 

A koncertről további információ a Telekom honlapján olvasható.