A Clementine megmenti a Torkos Csütörtököt

forrás: Prím Online, 2017. február 27. 10:51

Az adatbányászati, statisztikai alkalmazások egyik vezető szállítója, a Clementine Consulting elemzői interaktív térképen gyűjtötték össze a Torkos Csütörtök kapcsán 2017. március 2-án magas kedvezményt kínáló éttermeket. 

Idén először ugyanis már nem rendezik központi oldalra a vendéglátóhelyek ajánlatait, spontán módon folytatódik a közkedvelt éttermi kezdeményezés, mindenhol külön kellene érdeklődni az elérhető akciókról.

 

A Clementine a résztvevő helyekből létrehozott éttermi adatbázisa azonban segít a torkoskodni vágyóknak, bárki számára elérhető és teljesen ingyenes. A térképen akár utcai nagyításban is megtalálhatóak a torkos csütörtök kezdeményezésben résztvevő éttermek.

 

Az éttermeket tartalmazó, szöveganalitikai technológia felhasználásával készült adatbázist, illetve térképet megtalálhatják az alábbi linken: http://clementine.hu/hirek-2/a-clementine-megmenti-a-torkos-csutortokot, illetve a térképet az alábbi kóddal beültethetik saját oldalukba: <iframe src="https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1B-Nao-dsqyt50p3INgbmHSks8m4&hl=hu" width="640" height="480"></iframe.