Új stílusos okostelefon a Sonytól

forrás: Prím Online, 2017. március 21. 08:27

A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) ma bemutatta az Xperia L1 okostelefont – letisztult formatervezéssel, 5.5” HD kijelzővel és gördülékeny teljesítménnyel, mindezt elérhető áron.

„Az Xperia L1 egy olyan okostelefon, amely összekapcsolja a formát a funkcióval” - mondta Tsutomu Sato, a Sony Mobile Communications globális termékmarketing igazgatója. „A jellegzetes Sony formatervezés keretein belül egyesítettük a lélegzetelállító kijelzőt és a gördülékeny teljesítményt”.

 

Egy Xperia okostelefon prémium megjelenéssel és kiemelkedő teljesítménnyel

Az Xperia L1 prémium megjelenésű okostelefon, melynek hatalmas, 5.5” HD kijelzője lélegzetelállító és ellenállhatatlan látványt nyújt, otthon vagy akár utazás közben is.

 

Mindezt a Sony egyedi formatervezésével ötvöztük: szinte láthatatlan illesztésekkel a lekerekített keret nemcsak szemet gyönyörködtető látványt nyújt, hanem kényelmesen simul a tenyeredbe.

 

A gyönyörű illesztésekkel rendelkező Xperia L1 elérhető klasszikus fekete és fehér színekben lesz elérhető.

 

 

Teljesítmény, amiben megbízhatsz hatékony feldolgozórendszerrel és bővíthető memóriával

Az Xperia L1 zökkenőmentes működését egy négymagos platform biztosítja, mely gyors 4G LTE kapcsolatra is képes a gyors felhasználói élmény érdekben.

 

A tartalmak letöltése és tárolása is nagyon egyszerű, hiszen microSD kártyával a készülék memóriája hatalmasra, akár 256 GB-al bővíthető, így biztonságosan tárolhatod képeidet és videóidat.

 

Eközben a „Smart Cleaner” a háttérből biztosít maximum erőt az Xperia L1 okostelefonodnak, bármikor – automatikusan eltávolítja a nem használt és felhalmozódott adatokat, hogy gördülékenyebbé tegye az élményt, és meghosszabbítsa a telefonod életciklusát.

 

Egy felhasználói felület, amely tanul és alkalmazkodik, hogy egyszerűbbé és élvezetesebbé tegye a mindennapi feladatokat

Az Xperia L1 telefonban megtalálható a Sony Mobile „Xperia Actions” megoldásunk, amely folyamatosan a környezetedhez igazítja a készülék beállításait és funkcióit – a „Jó éjt” mód automatikusan „Ne zavarjanak” állapotba kapcsolja a készüléket, csökkenti a kijelző fényerejét, és biztosítja a zavartalan töltést.

 

A 2016-ban bemutatott „Xperia Tippek” a saját személyi asszisztensed – alkalmazkodik az igényeidhez, a képernyődön releváns és időszerű tippeket kaphatsz, hogy a legtöbbet kihozhasd az Xperia L1 okostelefonodból.

 

Az Xperia L1 hazánkban május végén kerül bevezetésre Európa többi piacával egy időben.