Színesek lettek az új HyperX FURY DDR4-memóriák

forrás: Prím Online, 2017. március 31. 08:26

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a HyperX FURY DDR4-memóriák termékcsaládja mostantól több új színben – vörös és fehér – is elérhető, alkalmazásával pedig az órajel már akár 2666 MHz-re növelhető. 

A HyperX a világon elsőként kínál plug and play gamer memóriákat, és folyamatosan fejleszt a játékosoknak szánt, iparágvezető kiegészítőket. A FURY DDR4-memória kompatibilis az Intel 200-as sorozatú processzoraival és X99 lapkakészleteivel. Teljesítményének köszönhetően az Intel két-, négy-, hat- és nyolcmagos processzorai gyorsabb videoszerkesztést, 3D renderelést, játékot és MI-feldolgozást biztosíthatnak. A modulok stílusos, minimalista kialakítása kiválóan illik az Asus, az Asrock, a Gigabyte, az MSI és számos más gyártó legújabb alapjainak megjelenéséhez és formavilágához. A FURY DDR4-memória emellett az AMD új Ryzen processzoraival is megbízható működést nyújt, amit a HyperX Labs munkatársai és alaplapgyártó partnereink tesztjei igazolnak.

 

„A FURY DDR4-memória a legnépszerűbb DDR4-memóriánk, új termékeink pedig még több választási lehetőséget kínálnak, mint elődeik, így a rendszerépítők és az innovatív technológiáért rajongó felhasználók számos módon alakíthatják számítógépüket, rendszerüket." – mondta Edward Baily, a HyperX EMEA-térség (Európa, Közel-Kelet és Afrika) üzletfejlesztési menedzsere.

További információ a FURY DDR4-memóriamodulok termékcsaládjáról:

 

Műszaki jellemzők és méretek: