A Xerox automatizálja a nyomdákat az új nyomdagép családjával

forrás: Prím Online, 2017. április 20. 12:30

Hogyan lehet a nyomdák és a nyomdai szolgáltatók üzleti lehetőségeit bővíteni és a hatékonyságukat növelni? Magas fokú automatizáltság mellett jobb képminőséggel, nagyobb médiaméretekkel és fejlett inline munkabefejező funkciókkal. Ezek azok a tulajdonságok, amelyeket a Xerox új nyomdagépei a Xerox Versant 180, Versant 180 Performance Package és a Versant 3100 biztosítanak a felhasználóknak.

„A Versant termékcsalád termelékenységének, automatizálásának és soros munkabefejező moduljainak továbbfejlesztését megalapozták azok a nyomdagépek, amelyek világszerte ezrével végzik a feladataikat a nyomdai szolgáltatásokat nyújtó üzletekben. Az új Versant család ehhez azzal járul hozzá, hogy növeli az automatizálást, kevesebb operátori beavatkozást tesz lehetővé, csökkenti a hulladéktermelést, gyorsabb átfutási időt biztosít és bővíti az alkalmazási lehetőségeket.” – emelte ki Ragni Mehta, a Xerox Vágott Lapos Üzletágának alelnöke és ügyvezető igazgatója. 

 

 

A Versant kialakítása a nyomdagépnek nagyobb kapacitást, teljesítményt, és olyan automatizálási inline finishing eszközöket biztosít, mint a booklet maker, a lyukasztó, a square fold vágó, valamint a kalibrálást elősegítő spektrofotométer. A Versant nyomdagépek mindenféle munkát képesek kezelni kezdve a leválogatott és készre vágott marketing anyagoktól a direkt leveleken, feliratokon, a változatos média típusra nyomtatott riportokon át, a szélekig kifutatott magazinokig, egészen a borítékmérettől a 66 centis banner nyomatokig.  

 

Amire a nyomdai vállalkozásoknak szüksége van: automatizálás és hatékonyságnövelő funkciók

A neves kutatócég, az InfoTrends felmérései szerint a nyomdai szolgáltatásokat nyújtó üzletek 84 százaléka számára a legfontosabb a költségcsökkentés és a hatékonyságnövelés a mindennapi munkában. Ezt szorosan követi az új szolgáltatások bevezetése, illetve a meglévő kínálat bővítése iránti igény. 

 

„A szolgáltatóknál működő nyomtatók esetében gyorsaságra és kitartó munkavégzésre van szükség, illetve olyan technológiára, amely kezeli a beállításokat és a feladatok összehangolását. Ezeknek az elvárásoknak megfelelve az új Versant nyomdagépek garantálják a fejlett automatizálás és a produktivitás előnyeit.  Ugyanakkor ezeknek a nyomdagépeknek a Simple Image Quality Adjustment funkciója biztosítja azt, hogy a beállítás gyors, illetve egyértelmű legyen. Egyúttal ez a folyamat rendkívül pontos regisztrációt is garantál.” - fejtette ki Pat McGrew, Keypoint Intelligence igazgatója.

 

 

Az új Versant nyomdagép család az alábbiakat kínálja:

 

Elérhetőség

A Xerox Versant 180, a Xerox Versant 180 Performance Package és a Xerox Versant 3100 már kapható Magyarországon.  A részletekről a helyi Xerox márkaképviseletek adnak felvilágosítást.