Ismét keresik a legjobb HR projekteket

forrás: Prím Online, 2017. április 28. 12:56

Idén is a leginnovatívabb HR projekteket keresi a HR Innovation Challenge verseny. A megmérettetésre bármely hazai szervezet HR vezetője jelentkezhet, olyan kreatív és sikeres HR projekttel, amelynek kimutatható, pozitív hatása volt az üzleti eredményekre.

A régiós verseny célja, hogy rávilágítson a HR fontosságára, elismerje a leginnovatívabb szakembereket a stratégiai HR területén, valamint hozzájáruljon a szakma fejlődéséhez.

 

Szakmai díjak a legjobbak számára

A legjobb pályázók értékes nyereményekre számíthatnak. Meghívást kapnak egy ún. design thinking workshopra, ahol az egyik legmodernebb módszertan segítségével gondolhatják tovább HR szervezetük digitális átalakulását, valamint részt vehetnek a világ legjobb HR gyakorlatait, és a HR jövőjét bemutató londoni SuccessConnect konferencián, ahol Sir Richard Branson, a Virgin csoport alapítója is előadást tart.

 

A fődíj egy csoportos tréning a nyertes vállalat számára, amely szintén a szakmai továbbképzést szolgálja.

 

 

A pályázatokat nemzetközi zsűri fogja értékelni több szempont - mint például az  innováció, a megoldott helyzet jelentősége, az elért üzleti eredmény nagysága - alapján. A zsűri tagjait olyan nemzetközi nagyvállalatok HR vezetői adják, mint a MOL-csoport (Zdravka Demeter Bubalo), a KMG (Simona Popovici), a PGE Polska Group Energetyczna (Marta Szlachcic), az SAP (Kathrin Haag), valamint tagja az SAP SuccessFactors alelnöke (Tim Ringo). 

 

Jelentkezni május 8-ig lehet a http://www.hrchallenge.eu/ honlapon keresztül. 

 

Világszinten vezetik be a magyar ötletet

2016-ban, a verseny indulásakor a Grundfos Hungary Kft. HR gyakorlatát választották a legjobbnak. 

 

„Nemcsak nekem, hanem az egész csapat számára sokat jelentett a tavalyi elismerés. Kollégáim és az egész szervezet számára nagyon motiváló volt, valamint a fődíj, a Koen Gonissen által tartott képzés, új perspektívát adott a menedzsment terén. A díjazott projekt annyira népszerűvé vált Magyarországon, hogy idén globálisan is bevezetjük” - mondta el Gelbmann Csenge, a Grundfos Hungary Kft. szervezetfejlesztési vezetője.