A Kingston bemutatta legújabb microSD kártyaolvasóját

forrás: Prím Online, 2017. július 18. 10:34

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette legújabb microSD kártyaolvasóját, a MobileLite Duo 3C-t. 

Az eszközt kifejezetten USB Type-C portokkal rendelkező készülékekhez fejlesztették, ám kettős csatolófelülettel rendelkezik, így USB-A és USB-C típusú portokkal is használható.

 

 

A MobileLite Duo 3C megfelel az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) specifikációnak, és gyors átviteli sebességgel segíti a videók, képek vagy más, nagy fájlok gyors másolását. Az eszköz microSD/SDHC/SDXC, UHS-I kártyákat képes olvasni, és kihasználja a legújabb kártyák biztosította sebességet. A kisméretű, fémházas MobileLite Duo 3C könnyedén elfér a hátizsákban, pénztárcában vagy a zsebben, hogy mindig kéznél legyen.

 

 

„Az új MobileLite Duo 3C egy sokoldalú kártyaolvasó, amelyet a legújabb technológiai trendeknek megfelelően USB-C típusú csatlakozóval láttunk el, de emellett fontosnak tartottuk, hogy a korábbi rendszerekkel is megfelelően működjön. A kártyaolvasót egyaránt ajánljuk személyes és professzionális használatra, főként tartalom előállítók számára, akik akár napi szinten másolnak nagyméretű fotókat, video- vagy hangfájlokat számítógépükre. Strapabíró, mégis könnyű kialakításának köszönhetően pedig bárhová magunkkal vihetjük, ahol csak szükségünk van rá” – mondta Valentina Vitolo, a Kingston Flash-üzletágának vezetője.

 

A MobileLite Duo 3C kártyaolvasóhoz két év jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár.

 

 

 

A Kingston MobileLite Duo 3C jellemzői és műszaki adatai: