Új marketingvezető és új PR és CSR menedzser a Samsungnál

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 21. 15:18

2017 májusától Witsch Gerda marketingvezetőként folytatja munkáját a Samsung Electronics Magyar Zrt.-nél, júniustól Samu Zsófia pedig PR és CSR menedzserként irányítja a vállalat PR kommunikációját.

Witsch Gerda 2015 februárja óta erősíti a Samsung csapatát, ahol marketingkommunikációs menedzserként kezdett, majd a Samsung Electronics Europe kampány- és kategóriamenedzsere lett. A mostani kinevezéssel a Samsung hazai leányvállalatnak marketingvezetői feladatait vette át és ő felel a teljes körű marketingkommunikációért is.

 

„Megtiszteltetés számomra, hogy munkámmal a világ egyik leggyorsabban fejlődő vállalatát támogathatom, ahol az elsődleges cél a teljesen új lehetőségeket kínáló technológiák fejlesztése. Lendületes, innovatív márkakommunikáció – ez a Samsung megújult marketingcsapatának irányelve, amely egyúttal biztosíték is a Samsung folyamatos növekedésére a piacon” – mondta el Witsch Gerda, a Samsung Electronics Magyar Zrt. új marketingvezetője. 

 

Samu Zsófiát, aki 2012 és 2015 között a Samsung Magyarország Zrt. PR és CSR menedzsereként, majd az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs vezetőjeként is dolgozott, a vállalat vezetősége júniustól ismét a PR kommunikációs kampányok és a társadalmi felelősségvállalási programok irányításával bízta meg.