A Samsung bemutatta a Galaxy Note8-at, a Note széria új generációját

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 24. 15:25

A Samsung bemutatta a Galaxy Note8-at, a Note széria új generációját, amelyet azoknak terveztek, akik szeretnének kötöttségek nélkül alkotni. 

A Galaxy Note8 az elődjénél nagyobb Infinity Display, határtalan kijelzővel érkezik, ennek ellenére kényelmes egykezes használatot biztosít. A személyre szabott kommunikációt a készülékhez tartozó S Pen biztosítja, míg a Samsung eddigi legjobb okostelefon kamerájának köszönhetően a Samsung Galaxy Note8-cal lenyűgöző fotók készíthetők. A Galaxy Note8-at a felhasználók igényei és életmódja alapján tervezték meg.

 

„Nagyra értékeljük a Note-közösség elkötelezettségét a készülékcsalád mellett. Folyamatos inspirációt jelentettek számunkra, a Samsung Galaxy Note8-at nekik terveztük – mondta DJ Koh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának elnöke. – Az Infinity Display, határtalan kijelzőtől kezdve, az okosabb S Penen keresztül, a minden eddiginél erősebb duál kameráig a Galaxy Note8 minden elemével segíti a felhasználókat olyat alkotni, amiről korábban nem gondolták, hogy lehetséges.”

 

„A magyarországi okostelefon-piacon tapasztalható komoly gyártói verseny ellenére is évek óta stabilan őrizzük piacvezető helyünket, de még ennél is fontosabb, hogy a prémium árkategóriájú készülékeink egyre nagyobb arányt képviselnek a hazai értékesítésünkből. A Note8 bevezetésével ez a szegmens most egy újabb készülékkel bővül, reményeink szerint, még tovább erősítve az elégedett és lojális Samsung felhasználók népes táborát” – mondta el Kunos Balázs, Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil üzletágának vezetője.

 

Emellett azok a magyar vásárlók, akik előrendelik az új Galaxy Note8-at az ajánlatban résztvevő partnereken és viszonteladókon keresztül, egy Samsung DeX dokkolót kapnak ajándékba. A Samsung DeX dokkolóval összekapcsolható a telefon az asztali gépek monitorával, billentyűzetével és egerével, így az okostelefon használata számítógép-élménnyé válik. A Samsung DeX dokkoló segítségével a felhasználók szerkeszthetik dokumentumaikat, kivetíthetik prezentációikat, játszhatnak, kapcsolatba léphetnek a barátaikkal és közvetlenül is megtekinthetik a Galaxy Note8-on lévő tartalmakat egy nagyobb kijelzőn, így a munka és a mindennapok is egyszerűbbé, gyorsabbá és okosabbá válnak. Az új User Interface-nek (UI), amely megkönnyíti az applikációkhoz való hozzáférést és a multitaskingot, valamint a teljesítmény és a szórakoztató célú applikációk, illetve szolgáltatások terén is megnövelt energiatakarékosságnak köszönhetően a felhasználók a maximumot hozhatják ki a Galaxy Note8-ból a DeX dokkolóval. 

 

A Samsung 2011-ben mutatta be a Note-szériát. Azóta a Note-ok ismertetőjegyének számító kiszélesített képernyő és az S Pen köré valódi rajongói közösség szerveződött. A Samsung piackutatása szerint a Note-felhasználók 85 százaléka büszke a Note készülékére és ajánlja is barátainak, 75 százalékuk pedig állítja, hogy ez az eddigi legjobb telefonja. 

 

Élvezd és alkoss jobbat az Infinity Display, határtalan kijelző segítségével!

A Galaxy Note8 minden eddiginél nagyobb képernyővel rendelkezik a Note-készülékek között, keskeny kialakítása miatt mégis kényelmesen elfér egy kézben is. A 6,3 coll méretű Quad HD+ Super AMOLED Infinity Display, határtalan kijelzőn több látszik egyszerre, így kevesebbet kell görgetni. A Galaxy Note8 nagyobb felületet biztosít a videónézéshez, olvasáshoz és rajzoláshoz – ez teszi egy valódi multitasking telefonná.

 

A Note-felhasználók a Multi Window-nak köszönhetően régóta többre képesek. A Galaxy Note8 az új Alkalmazáspár funkcióval lehetővé teszi két tetszőleges applikáció egy időben történő futtatását az Edge-panelen. Nézz videót, miközben a barátaiddal beszélgetsz, vagy kezdeményezz egy konferenciahívást úgy, hogy közben a naptárad is nyitva van előtted! 

 

 

S Pen: A kommunikáció új formája

Az S Pen a Note-széria bevezetése óta a készülékek meghatározó kiegészítője. A Galaxy Note8 továbbfejlesztett S Penje teljesen új távlatokat nyit az írásban, a rajzolásban, a készülékkel való interakcióban és a barátok közötti kommunikációban. Az új S Pen finomabb heggyel, továbbfejlesztett nyomásérzékelővel és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók úgy fejezzék ki magukat, ahogy más elektronikus tollal vagy okostelefonnal eddig nem volt lehetséges. 

 

Ha a szöveg már nem elég, az Élő Üzenet alkalmazással lehetőséged van megmutatni személyiségedet és igazán kifejező történeteket mesélhetsz. A Galaxy Note8 segítségével mostantól animált szöveget vagy rajzolt tartalmakat is meg tudsz osztani minden olyan platformon, amely támogatja az animált GIF-ek (AGIF) megjelenítését. Az S Pennel a kommunikáció teljesen új módja nyílik meg: élethű, érzelmekkel teli kapcsolatot teremt, ami életre kelti az üzeneteket. 

 

Az Always On képernyő lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden értesítést lássanak, anélkül, hogy fel kellene oldaniuk a telefonjukat. Ez a funkció a Galaxy Note8-ban még többre képes! A Jegyzet a kikapcsolt képernyőn funkciósegítségével akár százoldalnyi jegyzet is készíthető, melyek kitűzhetők az Always On képernyőn, később pedig ugyanitt közvetlenül is szerkeszthetők.

 

Ha a tengerentúlra utazol vagy idegen nyelvű weboldalt böngészel, akkor a továbbfejlesztett S Pen Translate funkciójával a szövegre kattintva gyorsan lefordíthatod nem csupán az egyes szavakat, hanem teljes mondatokat is, akár 71 különböző nyelven. Ráadásul, ugyanezzel az alkalmazással azonnal át tudod konvertálni a mértékegységeket és a valutákat is. 

 

Jobb képek a Galaxy Note8 kategóriája legjobb kamerájával

Sok felhasználó számára a telefon kamerája a legfontosabb szempont a készülék vásárlásakor. A Galaxy Note8-cal a Samsung új szintre emelte az okostelefonok kameráinak versenyét, hiszen a készülék minden eddiginél nagyobb teljesítményre képes fényképezőgéppel rendelkezik.

 

A Galaxy Note8-at két 12 megapixeles hátsó kamerával szerelték fel, mind a nagy látószögű, mind a teleobjektív lencse optikai képstabilizátorral rendelkezik. Így akár egy új várost fedezel fel, akár csak a környéken futsz, az optikai képstabilizátornak köszönhetően élesebb képeket készíthetsz. 

 

A még kifinomultabb fotózáshoz a Galaxy Note8 Élő Fókusz funkciója járul hozzá: lehetővé teszi a mélységélesség szabályozását; a fotó elkészítése után az előnézet módban beállítható az életlen területek mértéke (bokeh effect).

 

A Dual Capture módban a két hátsó kamera egyszerre két képet készít, amiből mindkettő lementhető: egy közelit a teleobjektív lencsékkel és egy másikat, ami a nagy látószögű lencséknek köszönhetően megmutatja a teljes hátteret.

 

A nagy látószögű lencsék gyors autofókuszú Dual Pixel szenzorral rendelkeznek, így élesebb és tisztább képek készíthetők még kevésbé megvilágított környezetben is. A Galaxy Note8 emellett egy piacvezető 8 megapixeles Smart Auto Focus elülső kamerával rendelkezik, így éles szelfik és videó chat képek készíthetők vele. 

 

 

Funkciók és szolgáltatások galaxisa

A Galaxy Note8 a Galaxy-örökségre, azaz egyedülálló funkciókra és adottságokra épül:

 

Mobil teljesítmény, hatékonyság és biztonság az üzleti ügyfelek számára

A Galaxy Note8 új, továbbfejlesztett funkcióival magasabb szintre emeli az üzleti innovációkat. Jellemzők, amelyek fokozzák a cégek teljesítményét, hatékonyságát és biztonságát, ugyanakkor egyszerűsítik azok munkáját: 

 

 

Elkötelezettség a biztonság mellett

A Samsung továbbra is elkötelezett, hogy az iparág vezetője legyen az akkumulátorok biztonsága területén. A Galaxy Note8 telepét a Samsung 8 pontból álló, Battery Safety Check vizsgálatának vetették alá, ami a legszigorúbb ellenőrzés az ágazatban.

 

„Szorosan együttműködünk a Samsunggal, hogy jelentős fejlesztéseket hozzunk létre az okostelefonok minőségénének és biztonsági értékelésének tudományában. A Galaxy Note8 sikeresen teljesítette a teszteket, amelyek a készülékek és akkumulátorok biztonságát ellenőrizték. Örömmel várjuk, hogy folytathassuk a stratégiai kapcsolatot a Samsunggal, és segíthessünk biztosítani a készülékek biztonságát minden vásárló számára” – mondta Sajeev Jesudas, az UL International elnöke.

 

A Galaxy Note8 Magyarországon 2017. augusztus 23. 18:00-tól már előrendelhető 334 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A készülék hazánkban 2017. szeptember 15-től kerül forgalomba Éjfekete és Arany színvariánsokban.

 

Samsung Galaxy Note8 Termékjellemzők:

 

*Minden, jelen dokumentumban megadott funkció, kiegészítő, specifikáció és egyéb termékinformáció, beleértve, de nem kizárólag, a termék előnyeit, dizájnját, árát, összetételét, teljesítményét, elérhetőségét és képességeit, megváltoztatható bármilyen értesítés vagy következmény nélkül.