Hatalmas siker az Xbox One X

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 29. 11:59

Vasárnap este Németországban bemutatták az Xbox One X Project Scorpio Edition-t, egy különleges kiadású konzolt a legnagyobb rajongó számára. 

Ugyanekkor vette kezdetét világszerte a konzol előrendelése, a játékosok reakciója pedig lenyűgöző volt. Mindössze néhány nap alatt rekord gyorsasággal fogytak el a készletek a világ több országában is.

 

Ti, a legnagyobb rajongók, az első öt napban több Xbox One X Project Scorpio Edition konzolt rendeltetek elő, mint bármely más Xbox esetében.

 

„A Microsoft újra megcsinálta! Az Xbox One X konzol mögött álló innováció és erő felkeltette az érdeklődést és a keresletet a fogyasztók között a világ minden táján” – mondta Bob Puzon, a GameStop Merchandising vezetője. „Az első készletek eladásának sebessége meghaladta az elvásárokat és az eredeti Xbox One konzol teljesítményét is. Ez az új konzol mindenképp megváltoztatja azt, ahogyan a videojátékokkal játszunk!” – GameStop

 

„Nagyszerű és vonzó technológia. A Microsoft high-end konzolja máris a rajongók szívébe lopta magát. Teljességgel le vagyunk nyűgözve az Xbox One gépcsalád legújabb tagjának teljesítményétől. Az Xbox One X Project Scorpio Edition minden idők leggyorsabban fogyó Xbox konzolja lett.” – Media Markt

 

Habár néhány rajongó lehet, hogy saját országában nem tudja előrendelni az Xbox One X Project Scorpio Edition-t, tudják, hogy minél többen szeretnék megszerezni a világ legerősebb konzolját. A jövő hónapban további részleteket és információkat osztanak meg az Xbox One X alapváltozatának előrendelési lehetőségeiről.

 

Alig várják november 7-ét. Egyre nagyobb az izgalom – a fejlesztők részéről, akik már több, mint 100 játékot javítanak fel Xbox One X konzolra, és a több, mint 300,000 európai rajongó részéről, akik ezen a héten élhették át az Xbox One X teljes erejét, amely ezáltal megkapta a 2017-es Gamescom legjobb hardverje díjat.

 

Soha nem volt még jobb Xbox játékosnak lenni. NEKTEK köszönhetően lett az Xbox One X minden idők leggyorsabban előrendelt Xbox konzolja.