Újdonság a magyar flottapiacon

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 13. 08:32

Idén is kellemes meglepetésekkel szolgál ügyfeleinek a tavalyi évet kiváló ügyfél elégedettségi mutatókkal záró járműlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. A vállalat portfóliójában mostantól elérhető egy teljeskörű szolgáltatáscsomag céges tehergépjárművek számára.

A Business Lease új “Logisztikai megoldások” szolgáltatáscsomagja kifejezetten tehergépjárműveket vagy személyszállításra alkalmas kisbuszokat (max. 9 fő) lízingelő, vagy bérlő ügyfeleinek kínál olyan előnyöket, melyek kiválóan tükrözik az Európában több mint 25 éves múlttal rendelkező cégcsoport “Same cars, better care” filozófiáját, vagyis nem az autó-, hanem a gondoskodásközpontú szemléletet.

 

„Fontos hangsúlyozni, hogy egy szolgáltatáscsomagot csak akkor nevezhetünk valóban komplettnek, ha az egyes részelemeket személyre szabható módon lehet alkalmazni, hiszen az igények ügyfelenként változnak. A Business Lease tehergépjárműves ügyfelei számára kínált új csomagja pontosan ilyen, ráadásul ilyen komplett minőségi szolgáltatás eddig nem volt elérhető Magyarországon. Országos lefedettségben, kizárólag minőségi beszállítókkal dolgozunk. Teljeskörű szervizt és javítást végzünk, és minden esetben cserautót biztosítunk azonnal, vagyis az ügyfélnek nem esik ki az ideje, ezért pénzveszteséggel sem kell kalkulálnia. A telemetrikus rendszer folyamatosan ellenőrzi a járműveket és állandó GPS nyomkövetést is biztosítunk, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen. Persze a felsorolt néhány példa csak a jéghegy csúcsa, ugyanakkor megfelelőn tükrözi cégünk elkötelezettségét a szolgáltatásaink összetettségét és minőségét illetően.”– mondta Angyal Zsolt, a Business Lease Hungary Kft. operációs igazgatója.

 

A “Logisztikai megoldások” csomag kiemelt előnye a tervezhetőség, mely a fix havidíjnak köszönhetően a következő komplett szolgáltatást tartalmazza: szerviz, javítás, karbantartás, biztosítások, csereautó, assistance, szezonális gumiabroncs csere-tárolás-beszerzés, igény esetén telemetrikus rendszer, speciális felépítmények, ponyvák, és matricázás.

 

„Büszkék vagyunk, hogy tehergépjárműves ügyfeleink számára egy olyan új szolgáltatáscsomagot tudunk biztosítani, mely szó szerint komplett, és valóban minden apró részletre kiterjed, ezért kijelenthetjük, hogy nincsen olyan felmerülő igény, melyet ne tudnánk kielégíteni ezzel a megoldással. A beszerzéstől a matricáig, vagyis end-to-end mindent mi intézünk. Ügyfeleink kényelméről és megelégedettségéről szakértő kollégáink gondoskodnak, akik tanácsadással segítnek a legmegfelelőbb modell kiválasztásában, és mivel a fókuszt a fő tevékenységekre helyezzük, ezért kevesebb az adminisztráció.  Egy-egy céges tehergépjármű átmeneti kiesésének hatalmas üzleti hatása van, új csomagunk azonban segít, hogy ügyfelünket ne érje hátrány a hatékony működés ideiglenes csökkenése miatt. Csapatunk és szolgáltatásaink támogatásával ügyfelünk az ilyen esetekben is képes lesz betartani a partnereivel kötött szerződéseit, miközben minimalizálja a plusz költségeket, és javítja a cége teljesítményét. Ráadásul a gépjármű vételárát sem kell befektetnie, mely hosszútávon is előnyös a vállalkozása számára. A fentiek tekintetében határozottan kijelenthetem, hogy „Velünk nem teher a kisteher” szlogenünk önmagáért beszél” –mondta Vincent van der Meijden, a Business Lease Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.