Ajándék adatkeret a Telekomtól

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 21. 10:56

A Telekom 3 napra 3 GB adatot* biztosít díjmentesen minden Domino ügyfelének szeptember 20-29. között, amelyet a megadott időszakban a Telekom alkalmazásban tudnak aktiválni az érdeklődők. 

Az akcióval a Telekom célja, hogy a Domino ügyfelek is átélhessék a mobilnetezés szabadságát, hiszen ma már a prepaid ügyfelek is elérhető áron juthatnak hozzá akár nagyobb adatkerethez is.

 

A Telekom legutóbb május végén indított hasonló akciót a Domino ügyfelei számára, hogy felkeltse érdeklődésüket a mobilnetezés iránt. Akkor péntek délutántól vasárnap éjfélig díjmentesen, korlátlanul netezhettek a prepaid ügyfelek. A kedvezményt aktiváló ügyfelek több mint fele korábban nem volt rendszeres mobilnethasználó. A korlátlan hétvége sikerét mutatja, hogy a Telekom mobil ügyfelek tízszer annyi adatot használtak, mint egy átlagos hétvégén (az akcióban résztvevő ügyfelek átlagos napi adathasználata 200 MB felett volt).

 

A Telekom prepaid ügyfelei körében egy év alatt 13%-kal nőtt az okostelefont használók száma, és egyre nagyobb igény mutatkozik az adathasználatra is. Az ő igényeiket figyelembe véve alakította ki úgy a Telekom a prepaid adatbővítő portfólióját, hogy minden Domino ügyfél kiválaszthassa a saját használati szokásainak legmegfelelőbb adatopciót, miközben költségeit kontroll alatt tarthatja: 

 

A „3GB 3 napra” akcióról további részletek itt találhatók: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/kedvezmenyek/domino/3gb-3napra  

_________________

* Ebből 50 MB használható fel EU roaming helyzetben, a többi belföldön.

** A díjszabásban meghatározottak szerint