3G-s adatkapcsolattal tér vissza a Nokia 3310

forrás: Prím Online, 2017. október 1. 11:03

Új színekkel és testre szabható retró felhasználói felülettel érkezik az új Nokia 3310, ami mostantól még több rajongóhoz juthat el világszerte.

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bemutatta a Nokia 3310 3G készüléket. Az új, friss színekkel és új felhasználói kezelőfelülettel érkező telefon lehetővé teszi, hogy a felhasználók hangulatukhoz igazítsák a témát, ugyanis a modern klasszikus most 3G tudással tér vissza, ezáltal még több országban élvezhetik a rajongók. És igen, van rajta Snake!

 

Az október közepétől elérhető készülék kombinálja a hanghívás és SMS-tudást a 3G kapcsolat lehetőségével, ennek köszönhetően a klasszikus újraéledését a világ még több országában tapasztalhatják meg a felhasználók. A retró felhasználói felület fejlesztése révén kényelmesen testre szabható, így megváltoztatható az ikonok színe és sorrendje, azaz minden funkció úgy és ott jelenik majd meg, ahol az a legkényelmesebb.

 

„A Nokia 3310 újraértelmezése globális és kulturális értelemben is komoly jelentőséggel bírt. Az okostelefonok által uralt világban a nosztalgia és ez a gyönyörű készülék magával ragadta az emberek képzeletét. Rajongóink világszerte követelték, hogy készítsünk ebből az ikonikus készülékből 3G-képes változatot is. Mi hallgattunk rájuk, így a mai napon bemutattuk a Nokia 3310 3G-t” – mondta Juho Sarvikas, a HMD Global vezető termékmenedzsere.

 

 

Továbbfejlesztett retró design és teljesen új színek

A széria bátor és színes örökségét megtartva a Nokia 3310 3G négy különböző színben kapható: az egyre népszerűbb sárga, a piros, az azúrkék és a szénfekete árnyalatok mind matt kivitelben és ezüstszínű gombsorral érkeznek. Az ergonómiailag újratervezett, még kellemesebb fogást biztosító Nokia 3310 3G nagyobb gombközei könnyebbé teszik a tárcsázást és a gépelést egyaránt.

 

3G a jövőállóságért

A 3G adatkapcsolat hozzáadásával ez a méltán népszerű telefon még több rajongó számára válik elérhetővé világszerte. A Nokia 3310 3G akár 6,5 órás beszélgetési időt és akár 27 napos készenléti időt biztosít, így a felhasználók folyamatosan kapcsolatban maradhatnak egymással.

 

A Nokia 3310 3G ajánlott fogyasztói ára bruttó 21.990 forint.