Tovább bővült a HP Spectre termékcsaládja

forrás: Prím Online, 2017. október 6. 11:46

A vállalat bemutatta a világ legvékonyabb érintő képernyős laptopját  és az első olyan, hétköznapi felhasználásra szánt átalakítható laptopját, ami beépített betekintésgátló képernyőszűrővel rendelkezik.

Tovább bővült a HP prémium termékcsaládja: a vállalat bemutatta a HP Spectre 13 és HP Spectre x360 laptopok új generációját. Az új termékek a legújabb generációs processzorokkal érkeznek, emellett hosszabb akkumulátor élettartammal és karcsú, forgatható képernyővel rendelkeznek, így egy újabb lépést jelentenek a HP prémium PC piaci terjeszkedésében.

 

A világ jelenlegi legvékonyabb érintőképernyős laptopja, a második generációs Spectre 13 a 4K képernyőnek és nagyobb teljesítményű audio rendszerének köszönhetően lehetővé teszi a felhasználók számára a korlátok nélküli munkavégzést és a tökéletes szórakozás örömét. A kifinomult kialakítású eszközt nyolcadik generációs négymagos Intel Core processzorok hajtják. 

 

 

A HP díjnyertes Spectre x360 laptopja a négymagos, átalakítható eszközök közül a világ leghosszabb akkumulátor üzemidejét kínálja,  az integrált adatvédelmi képernyőnek köszönhetően fokozott biztonságot nyújt, mindezt stílusos formában és tartós kialakítással. 

 

 

“A HP elhozza a világ legvékonyabb érintőképernyős laptopját és új korszakot nyit az üzemidő, biztonság és dizájn világában” – mondta el Anne-Sophie Hadberg, a HP Személyi Számítógépek üzletágának EMEA vezetője. “Az új Spectre termékvonal újraértelmezi a prémium PC-k szegmensét, olyan egyedi felhasználói élményt biztosít, amely kreativitásunkat támogatva új lehetőségeket teremt a korábban elképzelhetetlen ötletek megvalósítására.”

 

 „A HP folyamatosan túlszárnyalja a várakozásaimat, amikor lenyűgöző prémium laptopokat hoz létre, olyan tulajdonságokkal, amelyek valóban sokat jelentenek a fogyasztókaknak: teljesítmény, dizájn és üzemidő.” – mondta Patric Moorhead, a Moor Insights & Strategy elnöke és vezető elemzője. „A legújabb Spectre lapotopok továbbra is megmutatják, hogy a vállalat hogyan talál új és izgalmas utakat, hogy lendületet vegyen a prémium PC piacon.”  

 

 

A fantasztikusan vékony HP Spectre 13-ból nem hiányoznak az olyan prémium jellemzők sem, mint a 4K képernyő, a vékony káva vagy a nagy teljesítmény. A speciális jellemzők között megtalálhatóak a következők:

 

Az újratervezett HP Spectre x360 laptop tabletté alakítható, miközben négymagos teljesítményt, akár 16,5 órás üzemidőt, valamint új, integrált betekintésgátló képernyőt biztosít. A speciális jellemzők között megtalálhatóak a következők:

 

A Spectre árazása és elérhetősége