Már csak 5 nap van hátra ’Az Év Honlapja’ pályázat nevezéséből!

forrás: Prím Online, 2017. október 10. 15:35

Október 15-ig (vasárnapig) lehet jelentkezni az online szakma egyik legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra, ahol 25 kategóriában várják a kizárólag magyar nyelvű weboldalakat.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által 16 éve életre hívott digitális megmérettetés idén is folytatódik rövidített menetrenddel, de a szokásos feltételekkel. Novemberben derül fény arra, hogy a neves szakmai zsűri által számos kritérium alapján vizsgált weboldalak közül, melyek lesznek a 2017-es ’Az Év Honlapja’ pályázat legjobbjai. Dizájn, impresszió, innovatív megoldások, az interaktivitás jelenléte, kategóriának megfelelő és naprakész tartalom, áttekinthetőség, reszponzivitás, kreativitás – ezek a fő szempontok, amelyek alapján értékelik a nevezetteket.

 

A szervezők október 15-ig várják a nevezéseket, az eredményhirdetés pedig november 15-én lesz az Országos Marketing Konferencia keretein belül, ahol kiderül, mely cégek kreatív megoldásai érdemlik ki a 2017-es ’Az Év Honlapja’- díjakat.

 

A pályázókról később az ismert szakemberekből álló zsűri dönt majd. Ezenkívül minden nevező esélyes a Közönségdíjra, melyre a legtöbb Facebook szavazat gyűjtésével bizonyíthatja rátermettségét. Mozgósítsd és mérd fel te is közösséged erejét!

 

Bővebb információ a www.azevhonlapja.hu oldalon.