A Ringier Axel Springer mobilappja az első kuponos alkalmazás a hazai magazinpiacon

forrás: Prím Online, 2017. október 12. 10:43

A közkedvelt országos „shoppingünnep” minden alkalommal újdonságokkal rukkol elő, hogy növelje a vásárlói élményt. A GLAMOUR-napok most is újabb szintre lép: az október 12-15. között megrendezésre kerülő GLAMOUR-napok vásárlói már digitális kuponokkal felvértezve is nekivághatnak az e heti kedvezményvadászatnak, hiszen az októberi magazin és a hozzá tartozó kuponfüzet október 11-től már mobilapp formájában is megvásárolható az alkalmazás-áruházakban.

A mobilapp a legkedveltebb platformokon, iOS-en és Androidon várja mindazokat, akik a shoppingolás során is a digitális megoldásokat szeretik. Az egyelőre limitált kiadásban elérhető alkalmazás felhasználói ugyanúgy megkapják az októberi magazin teljes tartalmát és a hozzá tartozó kuponfüzetet, mint a nyomtatott változat kedvelői.

 

A kuponbeváltás módja egyszerű, gyors és biztonságos: a vevő kiválasztja és érvényesíti a felhasználni kívánt kupont, amit az eladó vizuálisan ellenőriz úgy, hogy a telefon mindvégig a felhasználó kezében marad, átadására nincs szükség. Az alkalmazás a kereskedők dolgát sem nehezíti meg, hiszen a digitális kupon ugyanolyan kóddal és információkkal rendelkezik, mint a nyomtatott változat. Az alkalmazásba és a kuponbeváltás folyamatába épített biztonsági elemek biztosítják az esetleges visszaélések kiszűrését, minimalizálását.

 

A GLAMOUR kiadója, a Ringier Axel Springer Magyarország által fejlesztett alkalmazás a hazai magazinpiac első olyan mobilappja, amely valós időben, biztonságosan és átlátható módon fedi le a virtuális kuponbeváltás teljes folyamatát – kiszolgálva ezzel nemcsak a digitális (tartalom)fogyasztók, de a GLAMOUR-napok kereskedő partnereinek igényeit is.