Magyarországon a Picodi.com

forrás: Prím Online, 2017. október 18. 13:36

Megkezdte működését a magyar piacon is a Picodi.com, kedvezményeket gyűjtő portál. A weboldalon naponta újabbnál újabb kedvezménykódok, kuponok jelennek meg, melyek mind a magyar, mind a nemzetközi partneroldalakon beválthatók.

A Picodi.com egy nemzetközi smart-shopping platform, mely immáron 35 országban segíti felhasználóit, hogy jutányos áron vásárolhassanak. Világszerte több mint 6 millió ember használja a Picodit, akik átlagosan 37% – kal olcsóbban vásároltak az interneten.

 

 

A Magyarországon most debütáló startup egy helyen gyűjti össze az internetes áruházak aktuális kedvezményeit és kuponjait. Több, mint 150 online áruház érhető el az oldalon – sok más mellett az Emag, Media Markt, Libri, Aliexpress, Ipon.

 

A Picodi vonzereje a betűk valamint számok kombinációjából álló kódok – melyeket minden felhasználó ingyenesen beválthat. Hogyan? Mindössze be kell másolni a kedvezményre jogosító kódot a webshop kosarában lévő mezőbe.  

 

A weboldal mindenki számára ingyenes és előzetes regisztráció nélkül is használható. Miért érdemes mégis fiókot nyitni? A regisztrált felhasználók a „kedvencek” menüpont alatt összegyűjthetik a követni kívánt webshopokat, s ezek akcióiról első kézben értesülhetnek.