Minden versenyzőnek: sorakozó a startvonalnál!

forrás: Prím Online, 2017. november 7. 12:07

November 20-án visszatér a klasszikus Hanna-Barbera sorozat vadonatúj verziója a Flúgos Futam a Boomerang csatornán: újra versenybe szállnak mindenki kedvenc versenyzői flúgos autóikkal, hogy megküzdjenek a Világ Legflúgosabb Autóversenyzője címért. Az új Flúgos Futam részek november 20-tól lesznek láthatók a Boomerang csatornán. 

Visszatér a pályára Dili Dolly az Automata Mini Farinával! A pimasz déli szépség bájával és intelligenciájával kitűnő versenyző lenne, de legtöbbször visszafordul, hogy megmentse a többieket, ha azok bajba kerültek. Dollyhoz csatlakozik legjobb barátja, Merci Berci is, akinek nagy szíve van… és ha lehet még nagyobb egója. Meg tudom csinálni! – így áll hozzá mindenhez, és ez a pozitív felfogás adja számára a tökéletes üzemanyagot a versenyzéshez. Mindeközben nem hagyhatjuk figyelmen kívül mindenki kedvencét, a bajuszpödrő főgonoszt, Gézengúz Gusztit és kutya-társát Mardelt sem, akik a Sanda Ciklonnal száguldoznak, és semmi sem állhatja útjukat abban, hogy ők kerüljenek ki győztesként a versenyből. És végül ne feledkezzünk meg arról, hogyha valami különös, ijesztő, vagy simán csak furcsa dologgal találkozunk, annak tuti köze van Százszorszép Szepiékhez, akik szörnyen szörnyű autójukkal, a Fantom Turiszttal állnak a rajtvonalhoz.

 

Száguldás és különleges kalandok várják a nézőket: az ismerős arcok különleges és egzotikus versenypályákon mérik össze tudásukat a világ minden táján, sőt, a Földön túl is! A Flúgos Futam nem csupán visszatér a képernyőkre, de turbó üzemmódba kapcsol, hogy teljesen feltuningolva, új versenyzőkkel, és új versenyautókkal szórakoztasson, nevettessen és izgalomban tartson minket a rajtvonaltól a célig.

 

A vadiúj Flúgos Futam animációs sorozat 80 új része, 11 perces felhőtlen szórakozást ígérnek november 20-tól hétköznaponként 16.25-kor a Boomerang csatornán.