SUSE-felmérés az átalakuló informatikáról

forrás: Prím Online, 2017. november 23. 07:14

A rohamos ütemben terjedő felhőtechnológia áll az informatikai rendszerek átalakulásának hátterében a modern nagyvállalatoknál. A szervezetek a szoftveresen vezérelt infrastruktúrában (SDI), a konténerekben és a DevOps megközelítésben rejlő lehetőségeket aknázzák ki, hogy lépést tarthassanak napjaink piaci igényeinek változásával – állapította meg a SUSE megbízásából 1400 IT-döntéshozó körében végzett, friss, nemzetközi kutatás.

A felmérés bepillantást enged az új technológiák és stratégiák gyors terjedésének mozgatórugóiba, és megmutatja, hogyan segíthetik azok a digitális átalakulást követő IT-szakembereket az agilitás növelésében, a kockázatok enyhítésében és a működési költségek csökkentésében. 

 

A kutatás legfontosabb megállapításai:

 

 

A kutatásról

A független piackutatást az Insight Avenue végezte a SUSE megbízásából. A felmérés során 20 ország több mint 1400 vezető beosztású IT-döntéshozójával készítettek interjút, különböző iparágakban. Minden megkérdezett 250 főnél több alkalmazottat foglalkoztató szervezetnél dolgozik, 48 százalékuknál a létszám az 1000 főt is meghaladta. A kutatás eredményei megtekinthetők a következő weboldalon: https://suse.lookbookhq.com/market-research-cloud/cloud-research-report