WIWE: szívünkre is olcsóbban vigyázhatunk az akciós pénteken

forrás: Prím Online, 2017. november 22. 16:58

Valódi árengedménnyel (ez a legtöbb Black Friday árról nem mondható el) kapható a WIWE szívdiagnosztikai műszer november 24-26 között szerte a világban, a magyarországi Black Friday ár ezen a három napon 69.990 Ft lesz. A terméket egyébként épp a napokban mutatták be az egri Sanatmetal cég képviselői Düsseldorfban, a MEDICA orvostechnológiai kongresszuson és expón, ahol a mobil eszközt a világ minden tájáról érkező kardiológusok, háziorvosok, disztribútor és befektetői cégek képviselői értékelték pozitívan.

A november 13-16 között zajló medtech rendezvényen a WIWE standján ingyenes EKG mérés és szívegészségügyi kockázatbecslés keretében ismerkedhettek a 70 országból összesereglett érdeklődök az innovatív mobil EKG-val. A vizsgálatok körülbelül 10%-a mutatott eltérést a normál értékektől, legnagyobb részben ritmuszavart.
 
A rendezvényen német, angol, francia, kanadai és amerikai szakemberek nyilatkoztak nagyon pozitívan a készülékkel kapcsolatban. Mind a dizájn és a kivitel magas színvonalát, a magyarországi gyártást, mind a készülék egyszerű használatát és a diagnosztika jövőjében kínálkozó szerepét méltató vélemények is elhangzottak.
 
„A pitvarfibrilláció – a stroke esélyét ötszörösére növelő ritmuszavar – felismerésében ez az okos készülék nagyon fontos szerepet tölthet be lakossági szinten. Bárcsak egyre többen tudatosak lennének arról, hogyan tehetnek szívük egészségének fenntartása érdekében!” – hangzott el egy német kardiológus professzor szájából.
„A kiállítás leginnovatívabb terméke a WIWE” – nyilatkozta egy disztribútor cég képviselője.
„Első osztályú a dizájn és a kivitelezés! Több mobil EKG megoldás is létezik, de ilyen praktikus kis eszközt ritkán lát az ember! Gratulálok a fejlesztőknek! A Medica legjobb terméke!” – hallhattuk egy francia befektetőtől.
 
A Medica-n debütált a WIWE TV spot, amelyet már vetítenek a TV csatornák, s amely megtekinthető itt is:
 

 
A WIWE legközelebb jövő februárban, Barcelonában, a Mobile World Congress-en lép nemzetközi színpadra.