Az NSS Labs első tesztjén a Check Point SandBlast szerepelt a legjobb eredménnyel

forrás: Prím Online, 2017. december 29. 09:32

A Check Point Software Technologies Ltd., a legmagasabb biztonság-hatékonysági pontszámot érte el az NSS Labs első alkalommal meghirdetett Breach Prevention System (BPS) tesztjén. 

Az NSS Labs a Check Point SandBlast Full Threat Prevention megoldását vizsgálta egy egységes 15600 gateway-en, 9.268 Mbps átviteli sebesség mellett, és mind a biztonsági hatékonyság, mind a legalacsonyabb teljes fenntartási költség (TCO) alapján „ajánlott” minősítést adott neki.

 

Ez az eredmény ismételten bizonyítja a Check Point azon kiemelkedő képességét, hogy akár a legfejlettebb cyber támadásokkal szemben is képes megvédeni a szervezeteket. A tesztelt csoportból a Check Point érte el a megvédett Mbps-onkénti legalacsonyabb teljes fenntartási költséget (TCO), illetve 100%-os eredményt a drive-by visszaélésekkel (amikor a felhasználó egy létező, ám fertőzött weboldalt látogat meg), az emberi tényezőkre építő támadásokkal, a HTTP és az e-mail alapú rosszindulatú programokkal szemben.

 

A világszerte elismerten megbízható, független, tényeken alapuló cyber-biztonsági teszteket végző  NSS Labs idén már negyedik alkalommal adott „ajánlott” („recommended”) minősítést a Check Pointnak – és immáron 17-dik alkalommal azóta, hogy 2010-ben elkezdte a vállalat megoldásainak tesztelését. 


„A jelen teszt jelentős mérföldkő nem csak a Check Point, de a cyber-biztonsági ipar számára is,” -  mondta Gabi Reish, a Check Point termékmarketingért felelős elnökhelyettese. „Napjainkban a támadások elleni védelem kulcsfontosságú és minden vállalat biztonsági stratégiájában kiemelt célként kell szerepelnie. A teszt megerősíti a Check Point vezető pozícióját és bizonyítja a legfejlettebb védelmi technológiákra való összpontosított figyelmét.”

 

További információ és az NSS Labs jelentése a Check Point Breach Prevention System (BPS) teszteredményekről: http://pages.checkpoint.com/nsslabs-bps-sandblast.html.