A Ricoh intelligens vezérlők új választékát mutatja be interaktív tábláihoz az ISE-n

forrás: Prím Online, 2018. január 27. 11:45

A munkahelyi együttműködést elősegítő technológiákban kiemelkedő szerepet betöltő Ricoh a világ legnagyobb audiovizuális kiállításán, az ISE-n mutatja be a különböző kommunikációs termékeinek és szolgáltatásainak körét.

A főbb újítások közé tartozik a Ricoh interaktív táblájával kompatibilis vezérlőeszközök portfóliójának kibővítése.

 

Az új vezérlők egy sor alkalmazással és indítómenüvel testreszabhatóak többféle ügyfélszegmenshez és piachoz. A vezérlők támogatják a Microsoft Windows 10 rendszert.

 

A Ricoh interaktív tábláival való kompatibilitás rugalmasságot nyújt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy tovább emeljék a megbeszélések és találkozók színvonalát. Az adminisztrátorok egyszerűen beállíthatják, kezelhetik és lezárhatják a konfigurációkat az indító alkalmazás segítségével, amely az összes művelet fő felhasználói felülete.

 

Az esemény során a Ricoh számára kiemelt szerepet kap a fejlett, digitális munkahely előnyeinek bemutatása, amely széles termékportfóliójának köszönhetően a vállalatok számára elérhető a hatékony és eredményes munkavégzéshez.

 

A bemutatásra kerülő Ricoh technológiák:

 

Oscar Mellegers, a EMEA Marketing és kommunikációs szolgáltatások vezetője elmondta: "Egész Európában jelentős a kereslet az innovatív munkahelyi technológiák iránt. A Ricoh szponzorált kutatásai azt mutatják, hogy a munkavállalók 98%-a lelkes vagy izgatott az új technológiák bevezetését illetően. Nyilvánvaló, hogy a legrelevánsabb és leghasznosabb eszközökkel szeretnék pozíciójukat betölteni és munkájukat végezni. Örömmel tölt el minket, hogy biztosíthatjuk ezeket a lehetőségeket az ISE-n.”