Itt a Valentin-napi SAP Fiori téma

Henger Attila, 2018. február 14. 12:28

A virág már unalmas, a csoki túl kommersz? Ne aggódjon, mert itt a tökéletes Valentin-napi ajándék kedvesének, egy vattacukorba mártott és sziruppal nyakon öntött szívecske tenger, amit feltelepíthet az SAP rendszeréhez. Ugye, hogy nem tud ennél jobb és személyesebb ajándékot mondani?! A Netlife segít Önnek, hogy mivel lepje meg kedvesét, vagy ha annyira szereti Önmagát, akkor akár saját magát.

A csokoládé reklámok maguk a valóság. Bármilyen ünnepről is legyen szó, ha párunknak egy doboz bonbont ajándékozunk, akkor az boldogan ugrik a nyakunkba csillogó fényjáték, érzelmes zene és lassított felvétel közepette. Sohasem kérné számon a kreativitásunk hiányát, és dicsérettel szólva amellett, hogy mennyire személyes ajándékkal sikerült ismét meglepnünk őt. Esküvőre, nászajándék gyanánt is kiváló választás, hisz kinek kellenek a fényűző nyaralások, vagy a közös életkezdéshez szükséges konyhai gépek, ha csokoládét majszolhatnak?

 

 

Ha virággal lepnénk meg (általában nőnemű) kedvesünket, akkor a meglepés faktor lesz a legnagyobb ajándék, hisz soha senki nem vett még neki virágot bármilyen nemes alkalomból, sőt a legelvetemültebbek még csak nem is tudhatják mi az a virág, és a jó illata miatt talán azt is meg szeretnék kóstolni. De kérem, hívjuk fel a figyelmét arra, hogy ne tegyen ilyet!

 

Ám mit lehet akkor tenni, ha ez a két tökéletes ajándékötlet nem megvalósítható – példának okáért anyagi forrásaink korlátozottsága miatt? Hát lepjük meg egy fantasztikus SAP Fiori témával! Nem fogja majd tudni abbahagyni a menük közötti kattintgatást, és a háttárképben, valamint a tökéletes színharmóniában való gyönyörködést. (Vigyázat, a túlzott figyelem, akár az Önnel való interakció rovására is mehet!) Ne habozzon hát, kattintson és töltse le a tökéletes ajándékot!

 

Hihetetlenül boldog Valentin-napot mindenkinek!

 

_____________ 

A Netlife tisztában van azzal, hogy a világon senki sem fogja feltelepíteni a Valentin-napi cukoráradat témát, de nem is ez volt ezzel a céljuk, hanem a meghökkentés, és az, hogy mosolyt csaljanak az arcunkra. Ez pedig valljuk be sikerült is ezzel a húzásukkal, és a cikkel a maguk szarkasztikus módján.